Odbila da spava s dečkom sa Tindera, pa od njega dobila tužbu za „kršenje usmenog ugovora“

24.06.2021

20:45

0

Autor: Z. A.

Dečko nije prihvatio ne kao odgovor

Instagram: authentically_emi

Podrazumevalo se da će među nama nešto biti, iako mu to naravno nije otvoreno rekla, ispričala je devojka, a brzo je od dečka s kojim je jednom izašla dobila tužbu za „kršenje usmenog ugovora“ o polnom odnosu s njim

Sa 55 milijardi sastanaka dogovorenih preko njega, Tinder se reklamira kao najpopularnija dejting aplikacija na svetu, ali od toliko ljudi prema zakonu velikih brojeva aplikacija neke mora spojiti s ljudima koji im ne odgovaraju – ili bi najradije da ih nikad nisu ni upoznali…

To se dogodilo i Kanađanki Emili Makinon koja je nedavno na svom TikTok profilu @your.big.sis.emi objavila video s detaljima o svom „sastanku iz noćne more“, s muškarcem za kog kaže da „ima problem s lošom higijenom i velikom egom i ne prihvata ne’ kao odgovor…“

– Kad smo se upoznali, on je (zvaću ga Čed) bio student prava – ispričala je Makinon, kojoj se dečko svideo, pa su nakon izlaska otišli kod njega kući.

@your.big.sis.emi

Reply to @your.big.sis.emi #storytimestiktok #whydomen #beentherebestie

♬ original sound – emily🙈

Podrazumevalo se, kaže, da će među njima nešto biti, alii ističe da mu to nije otvoreno i rekla.

Počeli smo da se ljubimo i svlačimo, ali u jednom sam trenutku osetila je jako neugodan miris i shvatila da dolazi od njega i da je prljav: a kad je skinuo donje rublje, morala sam se odmaknuti – priča ona.

Ubrzo je, kaže, otišla kući i nije više razmišljala o njemu i toj neugodnoj situaciji: sve dok joj nije poslao pismo u kojem je optužuje za „kršenje usmenog ugovora“, prenio je Metro.

– Nekoliko dana kasnije uručena mi je i službena tužba – ispričala je devojka i dodala da joj je Čed nekoliko puta ponovio da mu je tata advokat, pa je odlučila da kontaktira s njegovim ocem koji joj je obećao da će sve rešiti.

Ipak, nedugo nakon njene objave Čed se opet javio, ovaj put s pretnom tužbe za klevetu, jer mu je, kaže, „nepovratno narušila ugled“, premda nije javno otkrila ni njegovo pravo ime.

Kanađanka je sve vezano za ovaj bizarni slučaj prosledila svom advokatu, u nadi da će dečko s kojim je jednom izašla prestati sa suludim optužbama i pravnim tužbama protiv nje, piše večernji.hr.

Instalirajte našu IOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

možda će vas i ovo zanimati

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti