Sve o Gaginoj haljini koja je pobedila i „onu s mesom": Da se pucalo na pevačicu - preživela bi! (FOTO)

14.11.2021

16:50

0

U pitanju je kreacija koja je otporna na metke, a koju je čuvena kuća „Schiaparelli" specijalno napravila za neobičnu Lejdi

Sve o Gaginoj haljini koja je pobedila i „onu s mesom": Da se pucalo na pevačicu - preživela bi! (FOTO)
Lejdi Gaga Profimedia - Copyright Profimedia

Skoro punih deset meseci od Bajdenove inauguracije, pevačica Lejdi Gaga je progovorila o haljini koju je nosila za tu priliku, pa otkrila kako je u pitanju bila kreacija otporna na metke i time ostavila bez teksta modne znalce širom sveta. Napravljena specijalno za nju u čuvenoj „Schiaparelli" kući visoke mode, a od strane Danijela Rozeberija (kreativnog direktora pomenute kuće, a sa druge strane i veoma poznatog američkog modnog dizajnera), postala je pre svega jedna od Gaginih omiljenih, a zatim i „haljina koja je pobedila onu s mesom" - kojom je svakako „zapušila usta" na „MTV Video Music Awards-u" pre deset godina. 

- Ovo je jedna od mojih najdražih kombinacija, koje sam ikada nosila - prokomentarisala je muzičarka svakako poznata po neobičnim stajlinzima, „vraćajući unazad film" na dan kada ju je ponela, zajedno s brošom u obliku golubice. 

Lejdi Gaga Profimedia
 

Inače, ovom prilikom, pripala joj je čast da zapeva himnu - i nije razočarala. 

- Niko ne zna, ali ovo je neprobojna haljina - dodala je zatim za britanski „Vog", ali ne precizirajući da li je toaleta sama po sebi bila otporna na metke ili je, pak, ispod nje nosila pancir, prenose strani mediji. 

Lejdi Gaga Profimedia
 

Podsećanja radi - haljina „s mesom" koju je neprobojna uspela da pobedi, dugo je važila za njen najskandalozniji izbor. Upotpunila ju je s „krmenadlom na glavi", „biftekom" oko članaka, a u pitanju je „izum" argentinskog Franka Fernandeza koji je „za potrebe haljine" koristio - odreske iz svoje porodične mesare.

Lejdi Gaga Profimedia
 

Torba je, takođe, bila od mesa, a stajling je kompletiran - na licu mesta. Dizajner je haljinu prišio na njoj pred izlazak na binu. 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike