Supermodel devedesetih tvrdi: Ovih pet komada svaka žena mora da ima u svom garderoberu!

31.10.2021

16:50

0

Za lepoticu, kvalitet je uvek na prvom mestu, dok višak stvari svima savetuje da daju nekome ko im je blizak ili još bolje - doniraju

Supermodel devedesetih tvrdi: Ovih pet komada svaka žena mora da ima u svom garderoberu!
Kerolin MArfi Instagram screenshot - Copyright Instagram screenshot

Kerolin Marfi je sa piste, poput brojnih koleginica, sada „odšetala" u dizajnerske vode, a svojevremeno je bila velika muza brojnih poznatih modnih kuća. Ova pripadnica zlatne generacije supermodela devedesetih poslednjih godina ne krije svoju posvećenost okolini i održivosti koju je postavila kao priroritet, pa je tako na primer u saradnji s brendom „Mother" predstavila i kolekciju načinjenu od potpuno recikliranih materijala.

Kvalitet na privom mestu

Marfi je o modi i ekološkoj odgovornosti nedavno progovorila za pariško izdanje „Voga", pa istakla kako uvek bira kvalitet, a ne kvantitet, dok inspiraciju prvenstveno pronalazi u „ludim '70". Na pitanje šta bi savetovala svima onima koji žele da grade karijeru u modeling industriji, odgovorila je kako je prvenstveno bitno obrazovanje, ali i vizualizacija svega onoga što u periodu od pet do deset godina žele da postignu u ulozi modela.

 

 

- Nikada nemojte da se bojite da iskažete svoje potrebe i želje. Ostanite verni sebi i usput se zabavljajte - naglasila je čuvena lepotica, pa dodala i to šta misli da svaka žena mora da ima u svom garderoberu, ne bi li uvek bila „u modi".

Vintidž farmerice, bela košulja, lep sako, haljina slip kroja i par vanvremenskih gležnjača - glasi njena finalna lista, koje se i sama pridržava.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike