Influenserka ponosno prošetala crvenim tepihom u zanimljivoj dizajnerskoj haljini, a već sutradan je shvatila koliko se izblamirala

26.10.2021

15:50

0

Brineta se pojavila na premijeri filma, svima pozirala i veselo ćaskala, ali je kasno shvatila da je napravila potpuni modni fijasko

Influenserka ponosno prošetala crvenim tepihom u zanimljivoj dizajnerskoj haljini, a već sutradan je shvatila koliko se izblamirala
profimedia-0638608817a - Copyright Profimedia

Influenserka sa TikToka Tefi Pesoa (31) prisustvovala je premijeri filma "Dune", a za tu priliku odabrala je haljinu italijanske dizajnerke Silvije Astore.

Međutim, tek sutradan shvatila je svoju veliku grešku, što je odmah podelila i sa pratiocima.

Influenserka je, naime, nosila dugu crnu haljinu sa velikom rupom na nozi. Tefi, oduševljena kako kaže, jedinstvenim dizajnom, nije preispitivala namenu rupe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hellotefi💥 (@hellotefi)

Međutim, tek sutradan joj je ukazano da je potpuno pogrešno nosila haljinu. Zapravo, ta rupa u haljini nije tek tako napravljana - kroz nju je trebalo da se provuče noga, što je influenserka saznala tek sutradan, kada su joj pratioci na TikToku poslali sliku kako se ova kreacija zapravo nosi.

Koliko joj je bilo neprijatno, svedoči i to što se oglasila na svim mrežama, pa je manje-više sličnu priču podelila i na Instagramu i na Tiktoku.

- Imam divne vesti. Sada sam naučila da je moja noga trebalo da prođe kroz rupu. Umirem od smeha - zašto?! A bila sam u fazonu: Vau, kakva futuristička kreacija! - napisala je ona, i zahvalila kreatorki na haljini i još jednom zamolila pratioce da joj oproste na gafu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hellotefi💥 (@hellotefi)

- Zašto ne umem da se obučem? Ja sam odrasla osoba, trebalo bi da to znam. Upravo sam saznala da sam cele večeri pogrešno nosila haljinu! Dođe mi da umrem od blama. Izvinjavam se dizajnerki i svima ostalima. Kunem se, znam da se obučem, dajte mi još jednu šansu - poručila je na TikToku, gde je i podelila svoj gaf.

Snimak ima oko četiri miliona pregleda, a fanovi su mnogo blaži prema njoj od nje same.

- Nema veze, reći ćemo samo da je jedinstven dizajn i neka ostane na tome.

- Pa šta, ti si je nosila na svoj način!

- Drago mi je što si ovo ovako otvoreno podelila, mnogi bi se trudili da sakriju svoju grešku - poručili su joj.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. R.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike