Anđelina Džoli blistala na crvenom tepihu, a jedan detalj zapao je svima za oko

21.10.2021

15:50

0

Iako je izgledala otmeno i glamurozno, bilo je onih koji su iskritikovali skoro svaki detalj

Anđelina Džoli blistala na crvenom tepihu, a jedan detalj zapao je svima za oko
195995_m101821a-0606_orig(1) - Copyright Promo / MCF

Jedna od najlepših holivudskihj glumica, Anđelina Džoli, na svetskoj premijeri filma „Večni“ pojavila se u zanosnoj braon kreaciji modne kuće "Balmain".

Iako na prvi pogled deluje kao haljina, u pitanju su predimenzionirane dugačke pantalone koje su kombinovane s takođe predimenzioniranim topom.

Svoju dugu kosu je pustila da joj pada niz ramena u talasima. Bila je našminkana diskretno, ali mnogi su se šokirali kada su videli šta još nosi na licu.

Naime, pored snopa zlatnih narukvica, ona je ponela neobičnu zlatnu manžetnu preko brade i usne koja je njenom licu, uprkos svemu, dodala i dozu glamura.

Neobični autfit zagolicao je modne kritičare i oduševio fanove, a mnogi smatraju da je nakit na licu inspirisan ulogom koju tumači u filmu, a to je uloga profesionalne ratnice Tene.

Promo / MCF
 

Jedni su oduševljeni njenim kompletnim autfitom, dok su neki kritičari s društvenih mreža komentarisali da izgleda "kao da se umotala u neki čaršav". Oni koji su stali u obranu Anđelininog odabira kažu da je ovo izdanje u potpunosti u skladu s njenim svakodnevnim stilom oblačenja.

Na crvenom tepihu glumica se pojavila sa svojom velikom porodicom. Ćerka Zahara je sve zadivila u kreaciji Elija Saba u kojoj je Anđelina blistala na dodeli Oskara 2014.

I Šajlo je imala impresivnu odevnu kombinaciju, a budući da se pojavila u haljini, kao da je poručila – više ne želim da budem dečak.

Promo / MCF
 

Na visini zadatka bila je i Vivijen, Medoks i Noks crvenim tepihom prošetali su kao pravi džentlmeni, nedostajao je samo najmlađi Paks.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. R.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike