Ako u ormanu imate ovih 10 modnih komada, za vas nema stilske zime (FOTO)

10.10.2021

15:50

0

Ovi komadi su modni favoriti svih modernih i trendi žena, a toliko su dobri i bezvremeni da biste i vi odmah mogli poželeti u svom ormaru, ako ih nemate

Ako u ormanu imate ovih 10 modnih komada, za vas nema stilske zime (FOTO)
collage - Copyright Instagram: maxmara/mango

Moramo priznati da nas uvek zanimaju tajne trendseterki i kako one uspevaju da se oblače s takvom lakoćom. Čini se kako je njihov glavni trik upravo investiranje u pouzdane, bezvremene komade koji su u principu i okosnica svakog njihovog stajliš autfita.

One se gotovo uvek fokusiraju na boje, materijale i printove, a potrude se da pronađu i bazične (ali trendi!) komade koji imaju unikatne elemente poput npr. pulovera s balon rukavima ili zvoncara.

Bez obzira na vaš budžet, uskoro će vam možda biti potrebno nešto sasvim moderno i stajliš, pa smo pronašli 10 komada koje svaka prava stajliš dama uvek imati u svom ormanu.

Otvorite svoj orman i proverite šta biste mogli da dokupite ove sezone.

1. Majica s grafičkim printom
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bershka (@bershka)

Neke žene s Instagrama izgledaju tako super stajliš u najjednostavnijim farmerkama i majici s grafičkim printom. A taj luk uvek može da se iskopira.

2. Stejtment naušnice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARGENTUM (@argentum_hr)

Elegantne naušnice su bezvremeni komad koji će vam uvek biti od koristi u kolekciji. Svaka elegantna kombinacija zaslužuje biti zaokružena jednim ovakvim komadom, a upravo su to statement naušnice.

3. Zvonaste nogavice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MANGO (@mango)

Ove nogavice postale su detalj koji može i najjednostavniji outfit pretvoriti u super statement look! Zvoncare su postale glavni trend brojnih high-street brendova, a nosive su u svim dnevnim i večernjim prilikama. Najbolje od svega je to što vizuelno izdužuju figuru zbog čega ćete ih zavoleti na prvo nošenje!

4. Čizme od brušene kože
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZARA Official (@zara)

Cipele ili čizme od brušene kože, uz elegantnu tanku petu, komad su koji je svake sezone modni must-have! Klasične su i bezvremene, zbog čega su dobra investicija u svako doba godine.

5. Kaput boje kamilje dlake
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Max Mara (@maxmara)

Blejzer ili kamel kaput, odnosno kaput boje kamilje dlake je esencijalni deo svake ženske garderobe jer je super nosiv na sve kombinacije i zato što ostavlja totalno luksuzan izgled.

6. Crvena torba
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GUESS (@guess)

Znamo da je crna klasična, ali crvena torbica će razbiti monotone kombinacije i pretvoriti naizgled običnu kombinaciju u onu vrednu pažnje.

7. Klasične farmerke
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZARA Official (@zara)

Zašto? Vrlo jednostavno: jer su večne! Nađite par koji vam savršeno odgovara i kojem ćeš se vratiti u svim „nemam šta da obučem“ situacijama.

8. Bele patike
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stradivarius (@stradivarius)

Bele kožne patike već su nekoliko sezona favorit brojnih IT devojaka. Super udobne, super elegantne, super stajliš. Ma nema šanse da već jedne nemate u svom obućari.

9. Klasična košulja
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MANGO (@mango)

Ne moramo puno da vam objašnjavamo, zar ne? Košulja je komad koji se uvek smatra klasičnom elegancijom i baš nikada ne možete pogrešiti s njom. U kombinaciji s farmerkama, pantalonama ili suknjom – trendseterke jako dobro znaju  moć dobre košulje!

10. Rolka
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MANGO (@mango)

U hladnim mesecima, rolka je komad koji vam uspešno može zameniti sve elegantne košulje ili topove u kojima vam je možda hladno. Savršena je za slojevite kombinacije, ali i uz jednostavne farmerke i dobar kaput. 

Proverite koliko stvari s ove liste imate u svom ormaru?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Z. A.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike