Kejt Midlton u zlatnoj haljini očarala sve na premijeri novog Bonda, a Danijel Krejg se pojavio u neočekivanoj kombinaciji

29.09.2021

11:45

0

Kraljevska porodica prisustovala je premijeri filma o tajnom agentu 007, a Kejt Midlton plenila je svojim glamuroznim izdanjem

Kejt Midlton u zlatnoj haljini očarala sve na premijeri novog Bonda, a Danijel Krejg se pojavio u neočekivanoj kombinaciji
Copyright Profimedia

Sinoć je u Londonu održana svetska premijera filma "No Time to Die", o tajnom agentu Džejmsu Bondu. Posle toliko odlaganja konačno je prikazan kultni film u kom Danijel Krejg poslednji put igra agenta 007.

Među onima koji su prošetali crvenim tepihom našli su se vojvoda i vojvotkinja od Kembridža. Sve oči bile su uprte u glumca koji je došao u neobičnom autfitu - elegantnim crnim pantalonama i cipelama, u beloj košulji s crnom leptir mašnom i roze plišanom sakou. 

Svetska premijera filma Nije vreme za umiranje/Profimedia
 

Bez obzira na boju i materijal sakoa, ne može se osporiti da je Danijel Krejg je odlično izgledao. Ipak, onda pojavila vojvotkinja Kejt Midlton u društvu princa Vilijama i sve zasenila!

Profimedia
 

Kejt je obukla haljinu svoje omiljene dizajnerke Dženi Pekam. U pitanju je model "Margo", čija cena iznosi 3.250 evra, odnosno oko 380.000 dinara. Haljina izgleda tako da ispod grudi počinju da se šire srebrne i zlatne niti formirajući iluziju sunčevih zraka, a kristali i šljokice krase i efektan plašt koji naglašava ramena.

Interesantno je da je vojvotkinja od Kembridža odabrala model koji je lepršav i poluprovidan u donjem delu.

Profimedia
 

Haljina s plaštom i dugim rukavima savršeno je stajala lepoj supruzi princa Vilijama, pa britanska štampa s ponosom ističe da je bila lepša i elegantnija od glumica iz filma. Svoju dugu kosu pokupila je u komplikovanu punđu, a na licu je imala sasvim malo šminke.

Profimedia
 

Vojvotkinja Kejt često oduševljava modnim izborima, pa smo je tako videli u cipelama koje bi svaka žena poželela, a koje je prošetala na Vimbldonu, dok je na ušima imala minđuše pakistanskog brenda "Onitaa" vredne 290 funti.

Pripadnici kraljevske porodice, koje su pored Vilijama i Kejt predstavljali još princ Čarls i Kamila Parker, proćaskali su s glumcima koji igraju u filmu "No Time to Die".

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. R.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike