Sofija Vergara pronašla savršen i efektan kombinezon, idealan za prve jesenje dane

23.09.2021

18:20 >> 18:33

0

Jedna od najpoželjnijih glumica ponovo oduzima dah svojim izgledom

Sofija Vergara pronašla savršen i efektan kombinezon, idealan za prve jesenje dane
Copyright Sofija Vergara, Profimedia

Njene modne kombinacije redovno privlače pažnju, a smeli krojevi i upečatljivi deseni su najistaknutije odlike njenog stila.

Ovoga puta Sofija Vergara pokazala je kako cvetni print nije nužno rezerviran za proleće – ovaj uzorak i više je nego sjajan odabir za prve jesenje dane.

Pročitajte još

Zvezda serije “Moderna porodica” stigla je na crveni tepih povodom otvaranja “Breakfast Cluba” u Holivudu, i poput prave zvezde, privukla je sve poglede. Za to je u velikoj meri bio zaslužan njen odvažan, ali veoma zanimljiv stajling.

Sofija Vergara, Profimedia

Radi se o kombinezonu čiji dizajn potpisuje “Oskar de la Renta”, a ovaj upečatljiv modni komad sjajno je pristajao Sofijinoj savršenoj figuri. Kreaciju čini gornji deo u vidu topa bez naramenica, a donji deo elegantne i trenutno vrlo trendi pantalone širih nogavica.

Kombinezon se isticao naglašenim cvetnim desenom, a poseban detalj predstavljale su dve ruže od istog materijala strateški smeštene na struku.

Sofija Vergara, Profimedia

Modnu kombinaciju glumica je upotpunila nizom jednostavnih zlatnih narukvica, kao i “Dolce&Gabbana” torbicom. Premda cipele nisu bile vidljive, lako se može pretpostaviti da je Sofija ispod širokih nogavica nosila sandale s platformom, koje su jedan od njenih najčešćih izbora.

Cvetni uzorci ove sezone vratili su se u modu na velika vrata, posebno na materijalima tamnijih nijansi, a Sofija nije jedina slavna dama kojoj je ovaj desen zapeo za oko. U poslednje vreme nosili su ih Džil Bajden, Gabrijela Junion i Doja Ket, i to s potpisom “Dolce&Gabbane”, “Caroline Herrere” i drugih svetskih brendova.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike