Opet nadmašila sebe: Za novogodišnji nastup Dženifer Lopez se stilizovala kao bela jelka

03.01.2021

15:20 >> 12:06

0

Autor: Z. A.

Džej Lo uvek iznenadi

Opet nadmašila sebe: Za novogodišnji nastup Dženifer Lopez se stilizovala kao bela jelka
Copyright Profimedia

Samo nekoliko sati pre nastupa na Tajms skveru, koji je ove godine prvi put nakon dužeg vremena bio zatvoren za javnost, Dženifer Lopez snimila je video u „Balmainovoj“ kreaciji, zbog koje su je odmah prozvali Pepeljugom iz Bronksa, da bi potom zapevala svoje najveće hitove i Amerikancima s pozornice poželela srećnu 2021. godinu.

Na ulicama Njujorka, ali i u njujorškoj podzemnoj železnici, latino-diva snimila je spot odevena u bajkovitu „Balmainovu“ haljinu i kožnu jaknu s prepoznatljivim logom slavnog dizajnera, za svoju beauty liniju, ali i novogodišnji nastup i to samo nekoliko sati pre nego što je na Tajms skveru tačno u ponoć poželela sve najbolje svim gledaocima putem malih ekrana.

možda će vas zanimati i

Ceo događaj za nju je, kako je pojasnila, bio nadrealan, a snimala je u vozovima koji su je odveli do čuvenog njujorškog skvera.

„Ceo voz imao plakate #JLOBEAUTY… i bila sam preplavljena razmišljanjima o onoj devojci koja je u tom istom vozu čitala časopise“, napisala je u prvom tweetu, a potom dodala:

„Bio je to trenutak u kojem sam se osećala tako neverovatno zahvalnom svima vama! Znam da je ovo bila jedna od najtežih godina ikad… ali sanjajte… snovi se ostvaruju svaki dan i ja ne mogu dočekati da ostvarim sve mogućnosti i sve prilike koje nas sve čekaju.“

Ubrzo nakon toga 51-godišnja latino-diva požurila je da se pripremiti za svoj nastup na Tajms skveru na već tradicionalnom Dick Clark’s novogodišnjem programu koji se prikazuje na američkoj stanici ABC.

Samo nekoliko minuta pre nego se poznata kristalna kugla spustila i najavila 2021. godinu, prikazan je i snimljeni video, da bi potom na pozornicu, odevena u neverovatnu kreaciju, stigla i sama Džej Lo.

Profimedia

Da će izgledati senzacionalno, mogli smo pretpostaviti, ali i ovoga je puta nadmašila sebe kada je na pozornicu stigla u beloj kreaciji u kojoj je izgledala poput jelke. Preko lica je imala ukras izrađen od šljaštećih kristala s potpisom „Valentino“, a onda je sve skinula sa sebe i isprva ostala u sakou s predimenzioniranim rukavima, da bi nakon toga otkrila kako ispod ima tek kombinezon i rukavice bez prstiju.

čitajte i

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: tportal.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike