Lekovi za alergiju i čokoladica za mamu: Anđelina Džoli "istresla" svoju torbu pred kamerama (VIDEO)

02.02.2021

12:55 >> 11:04

0

Bosonoga na travnjaku svog doma, glumica je pokazala bez čega nigde ne ide

Lekovi za alergiju i čokoladica za mamu: Anđelina Džoli "istresla" svoju torbu pred kamerama (VIDEO)
Copyright Profimedia

Slavna glumica Anđelina Džoli naći će se na naslovnoj strani martovskog izdanja kultnog časopisa “Vog.” Posle dužeg vremena ona je progovorila na brojne teme, a u video intervjuu koji je dala u svom domu, tokom dvodnevnog druženja sa ekipom “Voga,” iskreno je govorila o svom odnosu sa bivšim suprugom sa kojim ima šestoro dece (troje biološke i troje usvojenih), karijeri, starenju, kao i o nekim svojim navikama.

Zvezda je pred kamerama otvorila svoju veliku “mama” torbu i pokazala njen sadržaj. Jednostavna, kao i uvek, glumica je za ovo snimanje obukla belu majicu brenda “Margaret Howell,” vintaž pantalone “Žan Pol Gotje” uz decentan nakit.

Glumačka zvezda prikazala je i pojedine komade koje ima u ormaru već godinama, a među njima je i kaftan u kom se fotografisala.

Odmah na početku, upozorila je da ona često nosi veliku “mama” torbu u kojoj svašta može da se nađe poput užine, telefona, knjiga, majica… Sve što može da vam padne na pamet, objasnila je. Jer joj deca stalno guraju nešto da im pričuva.

Ipak, sada je prikazala znatno “prečišćen” sadržaj torbe.

A u torbi su se našle i prepoznatljive “avijatorke” koje glumica najčešće nosi, ponekad izgrebane, kao i Anđelinino “Guerlain” omiljeno ulje za lice. I dalje postoje tragovi svega onoga što mama šestoro dece nosi u torbi, poput lekova za alergiju, kao i čokoladica za mamu.

-Mala zadovoljstva u životu. Volim čokoladu – rekla je Anđelina i našalila se, vadeći olovke za pisanje, kako počinje da veruje da bi trebalo da ima zanimljiviju torbu.

 

Pogledajte lepu glumicu koja bosonoga predstavlja sadržaj svoje torbe.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike