Sa 30 kilograma manje, glumica zablistala u haljini koju je pre nje nosila Megan Markl

09.02.2021

18:19 >> 14:53

0

Rebel Vilson pokazala sjajnu figuru, ali i da sija uprkos raskidu

Sa 30 kilograma manje, glumica zablistala u haljini koju je pre nje nosila Megan Markl
Copyright Profimedia

Najslađa debeljuca Holivuda, više nije debeljuca, a izgleda i da je ponovo singl. Slavna glumica Rebel Vilson, zahvaljujući strogom režimu ishrane, uspela je da smrša na 75 kilograma i da zablista u crvenoj haljini na nedavnoj dodeli nagrada NFL Honors. Bila je i te kako primećena, a zapažena je i njena haljina koju je pre nje nosila vojvotkinja od Saseksa.

– Obožavam sebe u ovoj haljini – napisala je Rebel (40), zvezda emisije “Pitch Perfect”, u opisu fotografije.

Na svom instagram-profilu ona je podelila i nekoliko fotografija sa dodele nagrada pokazujući kako izgleda u crvenoj haljini luksuznog britanskog brenda “Safiyaa”.

Ostatak ove odevne kombinacije bio je jednostavan. Haljinu je uskladila sa crvenim visokim potpeticama, baš kao što je to ranije uradila Megan Markl kada se tokom 2020. godine sa suprugom princom Harijem pojavila na vojnom muzičkom festivalu.

Inače, glumica koja je ceo život debeljuca, uspela je da tokom 2020. godine izgubi oko 30 kilograma i da dođe na svoju željenu težinu od 75 kilograma.

Pročitajte još

A izgleda da to nije jedina promena u njenom životu. Rebel je nedavno raskinula vezu sa biznismenom Džejkobom Bučom. A sve se saznalo kada je sebe na društvenim mrežama nazvala “slobodnom devojkom”.
Njena veza sa Bučom (29) postala je javna u septembru 2020, kada su se zajedno pojavili na crvenom tepihu, nedugo pošto su prisustvovali gala proslavi za planetarno zdravlje u Monaku, piše “People”.

Profimedia

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike