Pravo lice ulice: Stvarni izgled Parižanki na ulicama prestonice mode

14.02.2021

18:20 >> 17:15

0

Jedan Instagram profil otkriva da li su priče o glamuru verodostojne

Pravo lice ulice: Stvarni izgled Parižanki na ulicama prestonice mode
Copyright Profimedia

Oduvek su sve žene sveta kopirale stil Parižanki. A pomno se prate i sve “street style” fotografije koje stižu sa ulica francuske prestonice. Ruku na srce, one koje prate uličnu modu tokom održavanja Pariške nedelje mode, uvek su vrlo glamurozne, modno osvešćene i naravno, orkestrirane.

Modna svita koja se tih dana sliva u grad svetlosti najčešće ima isplaniranu garderobu za mesec dana dug maraton po modnim metropolama, a u Parizu se naročito pokušava da se impresioniraju fotografi i publika skupocenim i upečatljivim modnim izdanjima.

Ali, kako ulice Pariza izgledaju ostatak godine? I kako se same Parižanke zaista oblače?

To smo saznali zahvaljujući jednom Instagram profilu koji neprestano deli fotografije sa ulica Pariza. I dok su o njihovom stilu napisani redovi i redovi tekstova, u pokušaju demistifikacije toga što njihovu modu i način oblačenja čini toliko posebnim, profil Parisiens In Paris daje nam uvid i to izbliza.

Profil je svojevrsna fotodokumentacija svakodnevnih izdanja žena ovog grada, dok šetaju, idu u nabavku, voze se metroom i obavljaju ostale dnevne aktivnosti. Verovatno većina nema dodira sa modnom industrijom, žene su raznih dobi i stilova, ali ono što ih definitivno spaja jeste stil i činjenica da su fotografije njihovih kombinacija ulovljene spontano, u trenutku, i tako savršeno prikazuju onu posebnost, šarm i šik o kom se uvek priča kada su u pitanju Francuskinje.

Najkraća definicija bi bila – jednostavno, a kul, jednostavno, a efektno.

Pogledajte njihove “street style” kombinacije i neka vam one budu inspiracija za 2021. godinu!

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: journal.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike