Tri trenda koji će vladati prolećnom sezonom

22.02.2021

11:50 >> 12:48

0

Autor: K. Obradović

Ako želite da budete stajliš, obavezno nabavite neki od ovih komada

Tri trenda koji će vladati prolećnom sezonom
Profimedia

Svaka sezona donosi nešto svoje kada je moda u pitanju. Ovu sezonu obeležiće vintaž garderoba, a nosiće se štirkane kragne, štrikani prsluci, cvetne haljine, tašne u vedrim bojama.

A postoje tri stvari koje će dominirati ove sezone i koje ćete moći da vidite kada je ulična moda u pitanju.

Predimenzionirani sako

Ulicama gradova šetaće se oversajz sakoi koji će obavezno biti muškog kroja. Izgleda bukvalno kao da ste ga malopre ukrale od momka ili od oca – ramena su prevelika, iz rukava vire samo vrhovi prstiju.

Klasičan kroj podrazumeva i klasične muške materijale, kao i boje: golubije plavu, tamno sivu, teget i karirane desene.

View this post on Instagram

A post shared by 𝐏 𝐀 𝐓 𝐑 𝐈 𝐂 𝐈 𝐀 (@patricialehmann)

Tašne sa resama

Pletene tašne i kaubojski/indijanski izgled, okupirali su prodavnice još prošle sezone. Ovoga puta, pletene tašne dopunjene su još jednim detaljem: resama. Pritom, u pitanju su rese koje su duge i po pola metra!

Ove tašne izrađene su od pamuka ili od prevrnute kože. Ukoliko birate pletene modele od pamuka, stilisti predlažu da se držite crne ili bele boje. Tašne od prevrnute kože trebalo bi da budu kamel ili duvan boje i da asociraju na prirodan izgled.

Pixabay

Visoke bele čizme

Možda se zima kalendarski završi, ali u čizmama ćemo ušetati u proleće, bar tako kažu stilisti. Bele kožne čizme, koje dopiru do kolena, kombinovaće se sa svim modelima haljina i sukanja. Bilo da su u pitanju suknje A i klasičnog kroja ili lepršave cvetne haljine, bele čizme na visoku štiklu su ono što će ih upotpuniti.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

TAGOVI: