Kejt Midlton izazvala euforiju na ulicama Londona: Šetala u crvenom kaputu i ostavljala svoju knjigu

08.05.2021

15:50 >> 12:44

0

Izvori kažu da kraljevska porodica sve nade polaže u nju da vrati dobar imidž

Kejt Midlton izazvala euforiju na ulicama Londona: Šetala u crvenom kaputu i ostavljala svoju knjigu
Copyright Profimedia

Kraljevska porodica još se nije oporavila od skandala sa Megan i Harijem, a potom je usledila i smrt princa Filipa. Kako se priča, kraljica Elizabeta Druga sve nade polaže u Kejt Midlton za koju smatra da je jedina kadra da popravi poljuljani imidž kraljevske porodice u javnosti.

Njen zadatak je da kraljevsku porodicu približi običnom svetu, kao neko ko i sam dolazi “iz naroda”.

Jedan od njenih veoma uspešnih projekata koji imaju za cilj “približavanje običnim ljudima” je i knjiga “Hold Stil”, u slobodnom prevodu “Miruj”. Pomenuta knjiga je sačinjena od ličnih fotografija ljudi tokom izolacije, a neke od fotografija je napravila i sama vojvotkinja, koja je poznata kao ljubitelj fotografije.

Kao što je i za očekivati, samo što je izašla knjiga je postala bestseler.

Profimedia

U cilju što bolje promocije svoje knjige Kejt je prošetala ulicama Londona i na skrivenim mestima ostavljala knjigu za slučajne prolaznike. Svaki primerak sadržao je ličnu posveta same vojvotkinje.

A šta god ona radi, to je medijski propraćeno, pa ni ovog puta svet nije ostao uskraćen za novi modni izbor vojvotkinje od Kembridža. Za ovu priliku Kejt je obukla crveni kaput sa potpisom modne kuće “Eponine” koji košta 1.650 funti (oko 1.900 evra). Ispod kaputa nazirala se smeđa plisirana suknja koju je uparila uz salonke iste boje i malu torbicu.

Profimedia

I dok Kejt radi sve kako bi popravila imidž porodice, na drugom kraju sveta njena jetrva Megan Markl takođe objavljuje svoju knjigu za decu pod nazivom “Klupa”. Meganin prvenac inspirisan je sinom i suprugom Harijem, a u prodaji će se naći idućeg meseca.

Uskoro ćemo znati koja je od njih dve pobedila kada su tiraž i prodaja u pitanju.

pročitajte još

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike