Kanski glamur: Bela Hadid podelila mišljenja, Karla Bruni zablistala dok joj muž vene u zatvoru

07.07.2021

18:20 >> 18:28

0

Svaki dolazak na crveni tepih ove svečanosti obeleže najpažljivije birane toalete

Kanski glamur: Bela Hadid podelila mišljenja, Karla Bruni zablistala dok joj muž vene u zatvoru
Copyright Bella Hadid, Kan 2021/Profimedia

Kan je ponovo prestonica filma, i to 74. put. Iako je trebalo u maju, festival je svečano otvoren juče, 6. jula i trajaće sve do 17. jula.

A kako je ovaj festival stecište filmske i druge elite, crveni tepih je prava modna poslastica za gledaoce i kritičare.

Nakon prošlogodišnjeg otkazivanja najprestižnijeg svetskog filmskog događaja u Kanu, ove godine najpoznatije dame dobile su priliku da prošetaju crvenim tepihom i pokažu svu raskoš visoke mode.

Patricia Gloria, Kan 2021/Profimedia

Kao i svake godine, poznate svetske zvezde daju sve od sebe da zablistaju u elegantnim, a slobodno možemo reći i ekstravagantnim modelima haljina, koji će sasvim sigurno privući pažnju modnih kritičara.

Helen Mirren, Kan 2021/Profimedia

Oskarovka Helen Miren je svojim stajlingom oduševila sve prisutne i za ovu priliku odabrala je “Dolče i Gabana” jarko žutu haljinu i salonke u istoj boji, a ceo izgled je oplemenila efektnim nakitom sa zelenim kristalima.

Za razliku od Helen, njena mlađa koleginica, riđokosa lepotica Džesika Kastijan, je ponela crnu “Dior” haljinu, pomalo providnu, a opet veoma elegantnu i zasenila sve prisutne. Sve je začinila skupocenim “Šopard” nakitom.

Džesika Kastijan, Kan 2021/Profimedia

Na crvenom tepihu našla se i bivša prva dama Karla Bruni, supruga bivšeg francuskog predsednika Nikole Sarkozija koji se trenutno nalazi u zatvoru zbog korupcije. Karlu to nije omelo da sinoć zablista, te je odabrala srebrno-plavu usku haljinu, modne kuće “Selin”, koju su sitni kristali učinili sjajnom. Haljina je potpuno dugačka, ali sa dubokim izrezom na butini.

Karla Bruni, Kan 2021/Profimedia

Čuvena Džodi Foster izabrala je jednostavnu “Živanši” belu haljinu na koju su navezeni sitni ukrasi i izgledala je svedeno, a glamurozno.

Džodi Foster, Kan 2021/ Profimedia

Manekenka Kendis Svonpul sinoć se na crvenom tepihu pojavila u zlatnom raskošnom “Etro” kombinezonu. Kreacija je u stilu sedamdesetih, sa zvonastim rukavima i nogavicama, kao i nezaobilaznim resama.

Kendis Svonpul, Kan 2021/Profimedia

Francuska glumica Marion Kotijar je ponela čak dve “Šanelove” kombinacije. Prva je bila rezervisana za konferenciju za medije i izazvala je neviđenu pažnju prisutnih, posebno zbog toga što su u pitanju biciklističke pantalone koje je stilizovala sa košuljom na kojoj je prepoznatljiv print u vidu “Šanel” slova.

Marion Kotijar, Kan 2021/Profimedia

Kasnije je obukla interesantnu srebrnu toaletu, koju je ukombinovala sa srebrnim cipelama, i sve to uz minimalno šminke i nakita.

Marion Kotijar, Kan 2021/Profimedia

Model haljine koji je, prema mišljenju jednih, sinoć zauzeo mesto broj jedan,  jeste raskošna bela haljina manekenke Bele Hadid sa crnim tilom koji se vukao nekoliko metara za njom.

Bela Hadid, Kan 2021/ Profimedia

S druge strane, ima i onih koji su mišljenja da bi neko ko je u svetu mode trebalo mnogo bolje da se oblači i da nikako nije smela da kombinuje crnu i belu boju.

Nesumnjivo da je grad na jugu Francuske i ovog puta bio stecište sjaja i glamura gde su se na ceremoniji otvaranja sve vreme preplitali visoka moda i film.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike