Svoj letnji garderober dopunite modnim komadima koji su svake godine u trendu

12.07.2021

16:20 >> 16:25

0

Neki odevni predmeti nikada ne izlaze iz mode i odlično se kombinuju

Svoj letnji garderober dopunite modnim komadima koji su svake godine u trendu
Copyright Profimedia

Svaka sezona donosi neki novi modni trend. Krojevi i deseni padaju u zaborav pa se opet vraćaju na velika vrata. I dok neke komade obučemo svega nekoliko puta, sledeće godine već nisu nosivi, neki drugi jednostavno nemaju rok trajanja. Zbog toga se svakako isplati da ih imamo u ormaru.

Letnji klasici predstavljaju odlične bazne komade jer su dovoljno efektni da vam zapadnu za oko, a opet dovoljno neutralni da se vrlo lako spoje s vladajućim trendovima i tako svaki put kreiraju nov i vrlo upečatljiv stajling.

Wrap suknja

Po uzoru na vrlo popularne haljine na preklop, wrap suknje postale su jedan od omiljenih letnjih komada u garderobi jer imaju znatno veće mogućnosti kombinovanja. Vrlo su zahvalne za siluetu, odlično se slažu s bluzama, običnim majicama i topićima, te se bez problema nose uz sandale i patike.

Espadrile

Ovo je model cipela koji se iz godine u godinu vraća u fokus s prvim danima leta. U prilog mu ide, osim efektnog izgleda, velika udobnost i nosivost uz različite stajlinge. Ako želite u cipelarniku da imati primerak koji će trajati više sezona, odaberite neke u neupadljivoj ili neutralnoj boji i klasičnog dizajna.

Bela haljina

Kada biste morale da odaberete odevni predmet koji simbolizuje leto, to bi zasigurno bila bela haljina. Međutim, ne bilo koja – idealan letnji model je dugačak, ima maksi kroj, pun je volumena i dolazi s tankim naramenicama.

Pletena torba

Pletene torbe od slame, rafije, ratana, tekstila, vune, konca i raznoraznih srodnih alternativa čine nezaobilazan detalj leta. Pletenu torbu čak nazivaju “malom crnom letnjom torbom”. Što se tiče samih modela, sve je dopušteno – od klasičnih cegera pa do ručnih torbica.

Ravne sandale s tračicama

Ravne sandale koje krase trake koje se vezuju oko gležnja model je sa kojim nećete pogrešiti. Osim što zahvaljujući tračicama noge vizuelno izgledaju duže, veliki je plus to što ove sandale idu uz bukvalno sve što imate u ormaru.

Bele farmerke

Bele farmerke savršen su letnji modni komad. Omogućavajući laganiju verziju nošenja farmerki, odlično se kombinuju sa letnjim košuljama, majicama i topićima dajući takvom izgledu elegantan prizvuk.

Suknja sa cvetnim printom

Kao i wrap, cvetna suknja je savršena alternativa za one koji su pomalo umorni od cvetnih haljina koje se pojavljuju svakog leta. Imaju neverovatnu moć transformacije, odlično izgleda uz bele patike i običnu majicu, ali i efektan top i sandale sa potpeticom.

Prugasta majica

Baš kao i bela majica, nezamenjivi modni predmet, prugasta majica nepogrešiv je modni odabir. U određenim modnim kombinacijama čak je efektnija i učinkovitija od biele majice, pogotovo ako se plave pruge kombinuju sa drugim bojama, poput crvene, crne ili drugim nijansama plave.

Sandale sa potpeticom s tračicama

Baš kao i ravna verzija, klasik su i sandale sa visokom petom s tračicama, i to onom čvršćom, četvrtastom. Predstavljajući formalniju alternativu ravnim modelima, odlično će izgledati uz haljine i suknje, ali i pantalone.

Boho haljina

Haljina je odeća broj jedan za vreme vrućeg leta pa ne čudi to da se na popisu nalaze i boho modeli. Birajte one u maksi varijanti, sašivene od različitih materijala ili u kombinaciji printova, uz obavezne tanke bretele i ukrašene različitim detaljima od čipke, sa resicama i perlicama.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike