Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds: Da li je ovo najstilizovaniji i najzaljubljeniji holivudski par?

05.08.2021

15:05 >> 15:37

0

Autor: Z. A.

Jasno je zašto je Rajan očaran

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds: Da li je ovo najstilizovaniji i najzaljubljeniji holivudski par?
Copyright Profimedia

Prvi put od početka pandemije slavni holivudski par, Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli zajedno su se pojavili na crvenim tepihu. Na svečanoj premijeri filma „Free Guy“ svi pogledi su bili usmereni prema doteranom paru, a retko kome je mogla da promakne senzacionalna haljina koji je nosila Blejk.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds u velikom stilu vratili su se na crveni tepih. Kako se društveni događaji polako vraćaju u svakodnevni život, par, koji zajedno ima tri ćerke, šestogodišnji Džejms, četvorogodišnju Inez i 20-mesečnu Beti, na premijeru novog Rajanovog filma „Free Guy“ stigao je doteran i modno usklađen.

čitajte i ovo

Za ovu priliku, 33-godišnja Blejk obukla je očaravajuću ružičastu haljinu za čiji dizajn je zaslužna modna kuća „Prabal Gurung“. Svetlucava roze haljina sa izrezima na struku, leđima i dekolteu Blejk je pristajala kao salivena, a materijal koji klizi niz telo laskao je njenoj silueti. Glamurozan izgled glumica je upotpunila različitim minđušama i prstenjem, a poseban detalj bile su sjajne niti upletene u njenu dugu kosu skupljenu u visoki rep.

Profimedia

Rajan je pak bio vrlo naočit u „Brunello Cucinelli“ odelu i crno-beloj kariranoj košulji. Kombinaciji je pak dao dozu ležernosti sa sportskim smeđim cipelama od antilopa i ukrasnom maramicom u džepu sakoa.

Profimedia

Doteran i vidljivo zaljubljen par spremno je pozirao, a Rajan nije skidao pogled sa svoje lepe supruge. Samo nekoliko dana pre premijere par je obeležio desetu godišnjicu od svog prvog spoja, a taj događaj su proslavili večerom u istom restoranu gde je počela njihova ljubavna priča 2010. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively News (@blivelynews)

čitajte i ovo

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike