Izdanje Hajdi Klum o kom bruji ceo internet: Da li je ovo njen najveći promašaj?

20.08.2021

09:50 >> 09:57

0

Odavno jedna odevna kombinacija nije izazvala toliko polemika

Izdanje Hajdi Klum o kom bruji ceo internet: Da li je ovo njen najveći promašaj?
Copyright Hajdi Klum, Profimedia

Od manekenki se očekuje da uvek budu besprekorno stilizovane, a pogotovo od onih koje su godinama u samom modnom vrhu.

Često se njihov stil kopira, ali i komentariše. Tako je pravu buru u javnosti izazvalo modno izdanje slavne Hajdi Klum kada se pojavila na snimanju emisije “Amerika ima talenat”.

pročitajte još

Manekenka je ponela duboke zvoncare i cvetno-čipkasti top i ogrnula se svilenom košuljom. I pantalone i košulja ukrašene su u “patchwork” stilu, a Hajdi ih je ponela uz podignutu kosu i minđuše u obliku cvetova sa biserima. Celu modnu priču zaokružila je jakom šminkom, te crvenim lakom za nokte. Obula je crne sandale otvorenih prstiju.

Hajdi Klum, Profimedia

Dok pojedini hvale njen stajling smatrajući da ona vrlo dobro zna kako da zasija na crvenom tepihu i na malim ekranima, drugima je svega previše. Previše boja, previše desena koji se ne slažu, pa ceo “look” ocenjuju kao prenapadan.

I dok se o ovom modnom izboru može raspravljati, ono što je bez polemike jeste činjenica da je za jednu od najvećih zvezda svetskog modelinga vreme bukvalno stalo. Ona je u junu proslavila 48. rođendan, a bez problema bi mogla da prošeta pistom rame uz rame sa mladim nadama manekenstva.

Hajdi Klum, Profimedia

pročitajte još

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike