Nosite belu košulju na hiljadu načina

19.09.2020

18:30 >> 10:13

0

Odevni predmet koji pristaje i mladima i osobama u godinama

Nosite belu košulju na hiljadu načina
Copyright Profimedia

Bela košulja je odevni predmet koji nikada ne izlazi iz mode i mogu da ga nose ljudi svih generacija. Uklapa se u svečani, poslovni, ali i kežual autfit, u zavisnosti od materijala i modela. Zato je ona prvo i osnovno što svaka žena mora imati u ormaru uz farmerice i malu crnu haljinu. Ona može da spase baš svaku priliku, naročito kad ne znate šta da obučete.

Donosimo vam nekoliko predloga kako da iskombinujete belu košulju, a da izgledate otmeno, moderno i šik.

Za poslovni izgled:

Nosite je ispod kraće plave haljinice bez rukava. Za boho look, na dugu svetlosmeđu suknju sa životinjskim uzorkom. Za sastanak, ubacite je u šarenu olovka suknju do ispod kolena.

Za hladan dan u gradu, obucite uske crne pantalone, košulju koja slobodno pada te crnu jaknicu. Za mladalački fazon, obucite je ispod džempera s okruglim izrezom oko vrata, na kratku mini suknjicu.

Profimedia

Košulja uz bež odelo:

Odisaćete čistom elegancijom, baš kao kad je nosite uz pantalone visokog struka. Za trendi look oko vrata vežite traku, pa košulju nosite na crne pantalone i sako.

Chic gležnjače i udobne patike:

Omiljeni džins i bela košulja upotpunjena stylish detaljima koji će na pravi način zaokružiti celu modnu priču jeste top kombinacija. Birajte chic gležnjače ili udobne patike, dok bi jakna trebalo da bude lagani baloner ili duži blejzer.

A bela košulja može da posluži i kao haljina.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Avaz.ba

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike