Sada možete nositi verodostojnu repliku čuvenog džempera najvoljenije princeze

11.10.2020

10:09 >> 14:25

0

Neverovatan je njen modni uticaj čak i dvadeset godina posle smrti

Sada možete nositi verodostojnu repliku čuvenog džempera najvoljenije princeze
Copyright Princeza Dajana i princ Čarls, Profimedia

Dobre vesti za sve ljubitelje kraljevskih porodica!

Jesen je stigla, sa njom hladnije vreme, pa smo naše džempere spustili na niže police. A sada u svoju kolekciju možete da uvrstite i verodostojnu repliku džempera najvoljenije pokojne princeze Dajane.

U pitanju je crveni džemper “crna ovca” koji je ona nosila. A dizajneri koji su ga uradili, sada su napravili novu verziju ovog kultnog komada odeće. Sally Muir i Joanna Osborne odgovorni su za kreiranje ovog crvenog džempera istačkanog belim ovcama i jednom crnom.

-Dajana je bila prvi član kraljevske porodice koji se uopšte interesovao za modu. Imala je mnogo avanturističkog i mladalačkog stila nego što smo navikli kod kraljevskih porodica, a garderobu je nosila sa mnogo stila i stava. Ogromno je zadovoljstvo za nas da vidimo mlade generacije uživaju da nose nešto što smo napravili pre toliko godina, a sada prilagodili novoj modnoj eri – rekli su Muir i Osborne za “People.”

Inače, oni ovaj “crna ovca” print nisu proizvodili od 1994. godine.

Ideju da se ožive najpopularniji komadi koje je nosila, dobio je vintaž brend “Rowing Blazers” koji se udružio sa dizajnerima originala, te su ove komade uvrstili u svoju jesen/zima 2020 kolekciju.

“Rowing Blazers” radio je i sa Gyles x George da ponovo ožive i njen bebi roze džemper koji poručuje: Ja sam luksuz… samo retki mogu da me priušte.

Oba džempera možete nabaviti preko sajta brenda Rowing Blazers, postoje u varijantama i veličinama za oba pola, a cena im je 295 dolara.

Nevrovatan je modni uticaj najvoljenije princeze, čak i 20 godina posle smrti. I dalje je, što uzor, što inspiracijama mnogima.

Saznaj više:

Svi su zanemeli kada je Ema izašla u venčanici princeze Dajane

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Vanityfair

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike