Nov portret Harija i Megan: Vojvotkinja od Saseksa odala počast Ledi Di komadom nakita

23.10.2020

10:10 >> 10:19

0

Zlatan sat privukao je veliku pažnju

Nov portret Harija i Megan: Vojvotkinja od Saseksa odala počast Ledi Di komadom nakita
Copyright Printscreen: Instagram/@meghanmarkle_official

Princ Hari i Megan Markl su kao slobodni građani mnogo veći influenseri nego što su bili kao članovi britanskog dvora, a napuštanje kraljevskih dužnosti donelo im je mnogo novih simpatizera širom sveta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI I: Sada možete nositi verodostojnu repliku čuvenog džempera najvoljenije princeze

Par sada vodi humanitarnu organizaciju „Archewell“, čiji je naziv sastavljen od imena njihovog sina Arčija (Arche) i reči „dobrobit“ (well), koja je trenutno fokusirana na borbu protiv pandemije kovida 19.

Megan i princ Hari oduševili su svet najnovijim portretom nastalim pre samo samo nekoliko dana. Budući da je američki magazin „Time“ uvrstio Harija i Megan u specijalnu ediciju „Time100 Talks“ kao najuticajnije ljude sveta, tim povodom nastala je prelepa crno-bela fotografija, prva profesionalna nakon odlaska sa britanskog dvora.

Raspoloženi i nasmejani Megan i Hari pozirali su fotografima u svom domu u Santa Barbari, u koji su se letos uselili, a jedan sitan detalj na ruci slavne vojvotkinje odneo je svu pažnju.

Naime, u čast Harijeve majke, princeze Dajane, Megan je za fotografisanje na levu ruku stavila skupoceni zlatni sat Ledi Di „Cartier Tank Française“. Procenjuje se da vredi oko 23.000 dolara, a princeza ga je poslednji put nosila 1997. godine, neposredno pred tragediju u Parizu.

ČITAJTE I: Svi su zanemeli kada je Ema izašla u venčanici princeze Dajane

Zlatni sat počasni je član kolekcije nakita „Ledi Di“ koju je Megan dobila na poklon od supruga.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike