U modi je predimenzionirano: Pažljivo birajte jer dodaje kilograme, desilo se čak i Džej Lo

26.10.2020

18:55 >> 12:37

0

Pogotovo treba da budu pažljive dame nižeg rasta

U modi je predimenzionirano: Pažljivo birajte jer dodaje kilograme, desilo se čak i Džej Lo
Copyright Profimedia

Poslednjih nekoliko godina u trendu su predimenzionirani komadi garderobe, a to traje i ovih meseci. Ipak, treba ih pažljivo birati i kombinovati ako ste dama nižeg rasta.

Oversajz sakoi ili džemperi obično se sparuju uz pantalone ili suknje koje prate liniju tela. A pantalone predimenzioniranih nogavica, kombinuju se uz uske majice i bluze koje naglašavaju siluetu.

Slavna pevačica Billie Eilish prekršila je ova modna pravila, pa je kod nje sve predimenzionirano. Nosila je vrećaste trenerke i komplete koji u potpunosti iskrivljuju žensku siluetu, te je proširuju.

Profimedia

Nosim široku odeću jer ne želim da me ljudi osuđuju niti seksualizuju. Niko ne može imati mišljenje o mom telu ako ga nisu videli tako je objasnila svoj modni stil slavna 18-godišnjakinja.

Mišljenja su podeljena. Dok su jedni oduševljeni jer je ona u muzičkoj industriji pandan damama koje se pojavljuju u oskudnim scenskim kostimima, drugima smeta što se lepota žene krije od pogleda javnosti.

Ipak, mnoge dame rado obuku po neki oversajz komad, a među njima je i Dženifer Lopez koja je nedavno fotografisana u Holivudu posle poslovnog sastanka u predimenzioniranom izdanju koje je vizuelno povećalo njenu figuru.

Američka pevačica i glumica odabrala je crne pantalone visokog struka i predimenzioniranih nogavica te ih sparila s uskom belom majicom, te oversize kardiganom italijanskog modnog dizajnera Brunella Cucinellija.

Profimedia

Izdanje je dovršila crnim čizmama s vrtoglavom platformom i Hermes torbicom, a na glavi je nosila jednostavnu kapu.

Saznaj više:

Kad cipele pokvare utisak: Obratite pažnju kakva obuća šalje lošu poruku

Simbol mode i revolucije: Opet se nosi beretka

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: zadovoljna.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike