Francuz želi da izgleda kao "crni vanzemaljac": Uklonio gornju usnu, odsekao nos i dva prsta jer hoće kandže (FOTO)

30.11.2021

19:45

0

Projekat crni vanzemaljac - o svojim transformacijama redovno izveštava na društvenim mrežama

Francuz želi da izgleda kao "crni vanzemaljac": Uklonio gornju usnu, odsekao nos i dva prsta jer hoće kandže (FOTO)
printscreen/Instagram, the_black_alien_project

Antoni Lofredo je tridesettrogodišnjak koji je promenio ne samo izgled lica, već i tela, a na Instagramu pod umetničkim imenom Black Alien Project otkriva sve etape svojih drastičnih promena

Lofredo izgleda kao da nije sa Zemlje, a u tome mu je pomoglo niz operacija. Istakao je na svom Instagramu da nije gotov, već da je ovo tek oko 30 odsto onoga što želi da postigne.

Odstranio je uši, odrezao gornju usnu i nos, a jezik mu je prepolovljen. Nos mu je uklonjen u Španiji jer je to u njegovoj rodnoj zemlji ilegalno.

Sad je otišao korak dalje - želi da ima kandže, a u tome mu smetaju prsti.

Zato je odstranio dva prsta, kako bi bio bliži sopstvenoj viziji lepote.

Ovo je deo njegove transformacije, jedna od etapa koje će mu pomoći da u potpunosti promeni izgled. Ističe da sanja da ima kožu od - metala.

Na ovom projektu, da postane vanzemaljac, radi već desetak godina, a počeo je s tetoviranjima i pirsingom - čak je promenio boju očiju i očne jabučice.

Danas ima ugrađene i metalne objekte, s kojima zaista deluje zastrašujuće.

Rekao je da su sledeći delovi njegovog tela koji će biti "modifikovani" - ruke, noge, prsti i potiljak i uprkos svom zastrašujućem izgledu, kaže, nema problema da privuče pripadnice suprotnog pola.

- Od malih nogu bio sam opsednut mutacijama i transformacijama ljudskog tela - ispričao je 2017. za francuske novine "Midi Libre".

- Prelomio sam dok sam radio kao obezbeđenje. Shvatio sam da ne živim svoj život onako kako sam želeo. Prekinuo sam sve sa 24 godine i otišao u Australiju.

- Postalo je normalno da neprestano razmišljam o svojim planovima za narednih nekoliko meseci - pa dodao:

- Volim da ulazim u cipele zastrašujućeg lika. Često se negde smestim i igram neku ulogu, posebno noću na mračnim ulicama

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi