Zaleđeno lice bez ijedne bore: Poslednje fotografije Nikol Kidman šokirale

19.11.2021

15:20

0

Nikol Kidman poslednjih dana ima pune ruke posla zbog novog filma, ali ovog puta sva pažnja bila je usmerena na izgled njenog lica

Zaleđeno lice bez ijedne bore: Poslednje fotografije Nikol Kidman šokirale
nikol profimedia-0643719890 - Copyright Profimedia

Glumica Nikol Kidman (54) prethodnih dana u Njujorku promoviše novi film "Being The Ricardos" u kom glumi Lucille Ball, i dok svi komentirišu kako bi joj upravo ova uloga mogla osigurati Oskara, neki su počeli da komentirišu njen izgled.

Na poslednjim fotografijama Nikol spremno pozira ispred kamera i smeši se obožavateljima, ali mnogima nije jasno kako je moguće da nema nijednu boru.

I dok 54-godišnja glumica često u intervjuima ističe kako joj puno energije oduzima određena uloga, njeni fanovi na društvenim mrežama komentarišu kako je verovatno to razlog zbog kog je odlučila da se podvrgne botoksu.

Nikol Kidman, Profimedia
 

 

Kada je prošle godine objavljena serija "Slom" u kojoj je briljirala uz kolegu Hjua Granta, svi su počeli da govore kako je Kidman preterala s botoksom. Čak su i profesionalci rekli da je očigledno da je bila na nekoliko zahvata, ali glumica o svemu ćuti.

Nikol Kidman, Profimedia
 

- Izgleda sveže, ali sve je to posledica injekcija koje ubrizgava u lice i vrat, a koje vraćaju licu mladolik izgled - rekao je jedan lekar za američke medije.

Bivši suprug Nikol Kidman, glumac Tom Kruz, takođe je nedavno izazvao šok i nevericu zbog izgleda kada se pojavio na košarkaškoj utakmici "LA Dodgers". Na fotkama je izgledao gotovo neprepoznatljivo i nakon toga su mnogi zaključili da je preterao s podvrgavanjem tretmanima pomlađivanja.

 

 

Na temu njegova izgleda tada se oglasila i vrhunska estetska hirurškinja Najla Raja, čiji su pacijenti brojne slavne zvezde, i detaljno objasnila za "Daily Mail" u čemu se krije tajna njihova novog izgleda.

- Čini se da je Tom preterao sa injekcijama protiv bora i s filerima, što je zapravo negativno uticalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lice pacijenta rezultat zahvata može da bude iskrivljen i neprirodan izgled lica - zaključila je.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: dnevnik.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike