Ajvi Geti: Slavna naslednica naftne imperije se udala u spektakularnoj haljini od polomljenog stakla

13.11.2021

16:50

0

Raskošno venčanje slikarke Ajvi Geti (26) trajalo je tri dana, a venčanica za koju je izjavila da je "neverovatno lična" oduzimala je dah

Ajvi Geti: Slavna naslednica naftne imperije se udala u spektakularnoj haljini od polomljenog stakla
profimedia-0621885005 - Copyright Ajvi Geti, Profimedia

Naslednica čuvenog američkog naftnog tajkuna Džona Pola Getija, izrekla je sudbonosno "da" u najneobičnijoj venčanici ikad. Naime, Ajvi Geti udala se u haljini od stakla.

Njen izabranik je fotograf Tobijas Endžel, a venčali su se na raskošnim stepenicama gradske skupštine u San Francisku.

- Ovaj dan ćemo pamtiti zauvek. Hvala ti što si napravio jednu od najlepših venčanica koje sam ikad videla u životu - kazala je mlada bogatašica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivy Love Getty (@ivygetty)

Četiri sloja tkanine ukrašena komadićima stakla, dizajnirao je kreativni direktor "Maison Margiele", Džon Galijano.

Galijano je napravio zaista jedinstvenu toaletu od četiri različita sloja u tonovima bele i boje kože, od kojih završni ima fragmente slomljenog ogledala, a ovaj neobičan detalj venčanici je dao neverovatnu dozu glamura, no i dalje sve izgleda vrlo suptilno, svedeno i otmeno.

- Budući da je morala da se kreće, komadiće pravog ogledala morali smo da kombinujemo sa staklom nalik njemu. Tako smo postigli da haljina bude zaista lakša - izjavio je Galijano.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivy Love Getty (@ivygetty)

Kao ukras, na glavi je nosila veo sa motivima oraha i gitare kojima je odala počast dvema dragim osobama, baki En, koja je odrasla na farmi oraha i pokojnom ocu, muzičaru Džonu Gilbertu.

- Galijanove kreacije nosila je moja baka dok je radio za Živanši i Dior. Obožavala ga je, divila mu se. Na dan venčanja osećala sam kao da je sve vreme uz mene - rekla je Ajvi.

Lepa slikarka je uz venčanicu nosila i salonke od satena sa ukrasnom šnalom, a pored ove glavne venčanice, ona je promenila još nekoliko haljina.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike