Lejdi Gaga oduševila sve svojim fascinantnim izgledom na premijeri filma "House of Gucci" (FOTO)

10.11.2021

18:19

0

Slavna pevačica, kao i uvek, uspela je za sebe da prikuje apsolutno svaki pogled

Lejdi Gaga oduševila sve svojim fascinantnim izgledom na premijeri filma "House of Gucci" (FOTO)
profimedia-0642379953 - Copyright Profimedia

Lejdi Gaga je sinoć zasenila sve prisutne na britanskoj premijeri filma „House of Gucci“, a od nje nismo ništa manje ni očekivali. Popularna pevačica bila je odevena u prozirnu, lepršavu, ljubičastu Gučijevu haljinu.

Na crvenom tepihu blistala je u sebi svojstvenom glamuroznom izdanju, a Gaga je maksimalno iskoristila ogrtač kreacije dok je pozirala fotografima.

Profimedia
 

Tridesetpetogodišnja pop zvezda i glumica uparila je haljinu boje grožđa sa šljokičavim crnim rukavicama, mrežastim čarapama sa halterima i njenim prepoznatljivim čizmama sa visokom platformom.

Profimedia
 

Svoj autfit je upotpunila obiljem "Tiffani & Co." nakita sa dijamantima — uključujući narukvice, gigantske "statement" minđuše, mnoštvo prstenja i blistavu ogrlicu.

Profimedia
 

Da je svakom detalju na sebi dala jednako na značaju, govori i savršena frizura sa šiškicama, kao i upečatljiva šminka, posebno "smokey eyes" u ljubičastoj nijansi.

Pored Gage na tepihu na Trgu "Odeon Luxe Leicester" pojavile su se i njene kolege sa seta, Adam Drajver i Džered Leto, koji su nosili oštro "mornarsko" odelo i kravatu, odnosno tirkizni, somotski Guči smoking.

Profimedia
 

Takođe, prisustvovala je Selma Hajek, koja ne samo da se pojavljuje u filmu, već je i udata za Fransoa-Anrija Pinoa, generalnog direktora Keringa, Gučijeve matične kompanije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike