Slavna šminkerka otkrila kako se šminkala vanvremenska ikona stila - princeza Dajana (VIDEO)

24.11.2020

09:25 >> 11:22

0

Detaljan video njenog omiljenog izgleda

Slavna šminkerka otkrila kako se šminkala vanvremenska ikona stila - princeza Dajana (VIDEO)
Copyright Printscreen/Youtube

Prošlo je 13 godina od njene pogibije, a princeza Dajana i dalje je mnogima inspiracija i postala je vanvremenska ikona stila. Ovih dana aktuelna je i četvrta sezona serije “Kruna,” a voljenu princezu oživela je mlada glumica Ema Korin.

Zato je pravi trenutak da se prisetimo i ponovo oživimo njen najpopularniji make-up look svih vremena koji je princeza Dajana nosila na svom prvom snimanju za naslovnu stranu prestižnog časopisa “Vog.” Za njega je zaslužna slavna šminkerka Meri Grinvel koja je o princezinom šminkanju vodila računa čak tri godine, te je šminkala i za pomenutu priliku.

Dajana Spenser Profimedia

Meri Grinvel je pre nekoliko godina u saradnji s Lizom Aldridž snimila tutorijal koji je zasnovan na izgledu koji je često kreirala za princezu Dajanu. Video je objavljen na Jutjubu i od tada je prikupio nešto manje od dva miliona pregleda. Može se videti šminka koju je nosila princeza Dajana, a bilo je i prisećanja na trenutke koje je Meri provela s njom pre više od 20 godina.

Možda vas zanima: Sada možete nositi verodostojnu repliku čuvenog džempera najvoljenije princeze

Princeza Dajana se šminkala veoma jednostavno, a od tada se mnogo toga promenilo u svetu šminke. Uvek je pazila na to da joj je koža lica čista i negovana, zato je i pre nanošenja šminke važno napraviti dobru pripremu. Među trikovima koje je otkrila je i taj da prvo nanesete balzam na usne kako ne bi bile suve kad na krajuk dođete do njih. Hidratacija kože lica je isto tako vrlo važna. Zato, umasirajte hidratantnu kremu u kožu i uvek se spuštajte prema dekolteu. Dobro je umasirajte u kožu jer nema ničeg boljeg od masaže lica. Izvrsna je za mišiće, stres i ublažavanje napetosti. Nemojte zaboraviti ni na prajmer. Uz njega ćete kreirati najlepšu bazu za šminku. Pogledajte video i isprobajte trikove princeze Dajane.

Saznaj više:

Svi su zanemeli kada je Ema izašla u venčanici princeze Dajane

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: journal.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike