One su inspiracija i mladim i starijim damama: Najpoznatije 50+ modne influenserke sa Instagrama

29.10.2021

15:50

0

Najpoznatije modne influenserke starije od 50 godina dokazuju da godine nisu prepreka za besprekoran stil

One su inspiracija i mladim i starijim damama: Najpoznatije 50+ modne influenserke sa Instagrama
insta - Copyright printscreen/Instagram

Zanemarite milenijalce i generaciju Z. Otvorite svoj instagram i primetićete da su definitivno najbrže rastuće grupe među uticajnim ljudima danas bebi-bumeri i generacija X.

U stvari, ove elegantne žene starije od 50 godina razbijaju sve predrasude o tome da žene njihove generacije više nisu relevantne za modu.

Dame u zrelim godinama, poput Line Slejter, Grejs Ganem, Linde Rodin i Sofije Fontanel, na svojim instagram-profilima broje stotine hiljada obožavatelja koji su čak i duplo mlađi od njih.

Uzimajući u obzir dugogodišnju opsesiju modne industrije mladim ljudima, neki misle da je neočekivano videti starije žene u centru pažnje - posebno na ovoj platformi, ali one pokazuju kako se ruše izmišljenja pravila u društvu.

Brzo listanje kroz njihove profile daje očigledan odgovor na pitanje zbog čega ove modno osvešćene žene starije od 50 godina ostavljaju svoj pečat na Instagramu.

Svakom novom objavom one odišu samopouzdanjem i prikazuju jedinstven lični stil koji su godinama usavršavale.

Ono što je posebno privlačno u vezi sa ovim stajliš damama jesu njihova bezobzirnost prema trendovima i apsolutna autentičnost.

Njihova parola je da život, kao i starenje, treba prihvatiti s gracioznošću, samopouzdanjem i moćnom odećom.

Ovih pet modnih influenserki su dokaz da besprekoran stil nema veze sa godinama.

Grejs Ganem

Grejs je personalni trener iz Montreala. U svet influensera prvi put se upustila kroz hobi blogovanja zajedno sa svojom ćerkom. Njen instagram sada ima 687.000 pratilaca i učinio ju je jednom od najtraženijih influenserki za velike i moćne brendove kao što su "Sephora", "Club Monaco" i "Farfetch". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Njen stil je mešavina visoke i ulične mode, modernog i vanvremenskog, savremenog i starinskog. Njen urođeni osećaj za modu nateraće vas da se usudite da isprobate kombinacije koje nikada niste ni uzeli u razmatranje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grece Ghanem (@greceghanem)

Bilo da se radi o mnoštvu boja, pantalonama sa zebrinim printom, svetlim kaputom i glomaznim čizmama ili neočekivanom kombinacijom boja - poželećete svaki njen autfit.

Renija Jaz

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renia Jaz (@venswifestyle)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renia Jaz (@venswifestyle)

U pitanju je Poljakinja koja živi u Velikoj Britaniji, gde dokumentuje svoju sklonost ka trendovima, odevanju i modi.

Ona nudi više modnih izdanja koja se suprotstavljaju bilo čemu što ste videli na ulicama tokom nedelja mode. Renijin stil je uvek složen i uglađen, ali mu nikada ne nedostaje originalnosti. Ona je izvor inspiracije i primer kako možete ugraditi dizajnerske trendove u svoj svakodnevni izgled a da to ne izgleda kao replika onoga što je već prikazano na pistama ili u magazinima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renia Jaz (@venswifestyle)

Bilo da se igra sa mešovitim printovima ili pokazuje elegantnu stranu nekih lepršavih farmerki, Renijina kreativnost i ljubav prema modi očigledni su u svakom autfitu.

Lina Slejter

 

Lina, profesorka na Fakultetu za socijalne usluge Univerziteta Fordam, pokrenula je svoj, sada već poznati blog "Accidental Icon", 2014. godine, nakon što je pokušavala da pronađe neki postojeći koji bi se bavio temom žena koje vode, kako ona to opisuje, zanimljive, ali obične živote.

Ona ima besprekorno uređen, moderan stil i šmek Njujorka. Lina pametno kombinuje urbani senzibilitet sa promišljenom smelošću i avangardnom oštrinom, uz pomoć dizajnera poput Diora, Prabla Gurunga i Dijane fon Furstenberg.

Njena stranica se sastoji od mešavine selfija bez ogledala i fotografija uličnog stila.

Linda Rodin

 

Linda je bivša stilistkinja i bjuti preduzetnica iz Njujorka. Možda ste upoznati sa njenom kozmetičkom linijom "RODIN olio lusso", koja je lansirana 2008.

Propagira posebno zanimljive načine nošenja teksasa, tako da izgleda klasično i elegantno, ali osavremenjeno modnim stilom kakav praktikuju mlađe devojke (kul kaputi, kombinacije teksasa i teksasa, široke nogavice i oversajzd modeli).

Osim toga, očekujte mnogo pojavljivanja njene ljupke sive pudlice Vinks.

Sofi Fontanel

 

Sofi je modni novinar i kritičar za parisku publikaciju "L'Obs".

Zapratite je za više lekcija o selfijima u ogledalu. Njen stil prikazuje taj izrazito francuski način gledanja na modu, koji je neverovatno moderan, a kombinovan bez preteranog napora. Njena garderoba se u velikoj meri sastoji od vintidž dragulja, ali zna da ponese i savremene brendove poput "Zare", što dodaje razigranost njenom ličnom stilu.

Često voli da kombinuje boje na neočekivane načine, da nosi oversajzd modele, patike sa dramatičnom trenerkom i da učini da leopard izgleda ležerno.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: elle.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike