Adel priča kako je skinula 45 kilograma i smanjila anksioznost: Nekad sam plakala, sada se znojim

10.10.2021

11:20

0

Kaže da nije tačno da je držala neku posebnu dijetu

Adel priča kako je skinula 45 kilograma i smanjila anksioznost: Nekad sam plakala, sada se znojim
Copyright Foto: Profimedia

Adel (33) nakon šestogodišnje pauze priprema se za objavu novog albuma. Iza nje je puno životnih prekretnica. Početkom ove godine okončala je brakorazvodnu parnicu. Još pre dve godine se razišla sa svojim suprugom Simonom Koneckim, a nakon toga i transformisala svoje telo. Skinula je 45 kilograma za dve godine.

Mnoge je zaintrigirala strategija koja je pomogla u tome, a Adel je u svom prvom intervjuu za pet godina, koji je dala za „Vog“, progovorila i o toj temi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

– Pre sam plakala, ali sada se znojim – poručila je nakon što su objavljenje fotografije s proslave rođendana repera Drejka, na kojima je, u oktobru 2019., prvi put pokazala da je značajno mršavija.

Onda je za svoj 32. rođendan, u maju 2020, objavila još dramatičniju fotografiju. Kilogrami su i dalje padali, a „Vog“ sada piše da je to prvenstveno posledica fizičke aktivnosti. Njeni treninzi uključuju dizanje tegova i kružne treninge.

– Ujutro radim s tegovima, a popodne obično planinarim ili bokujem. Uveče radim kardio – rekla je i dodala da radi s trenerom Gregom Mieleom u teretani u Los Anđelesu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Potvrdila je i da su sve glasine da je smršavila posebnim dijetama lažne.

– Bez povremenog posta, ništa. Ako jedem nešto više, to je zato što vežbam – tvrdi pevačica.

Vežbanje joj je pomoglo i u poboljšanju mentalnog zdravlja. Zato zdrav način života nije prihvatila samo kako bi postigla ciljanu težinu.

– Bila sam anksiozna, a vežbajući sam se osećala bolje. Nikad se nije radilo o gubitku kilograma, već o tome da postanem jaka i da budem više vremena u danu bez telefona. Bila sam prilično zavisna o njega – pojašnjava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Na pitanje zbog čega nije otkrivala više detalja o transformaciji na društvenim mrežama, samouvereno odgovara: – Ja sam to učinila zbog sebe, ne zbog drugih, Zašto bih išta o tome delila? Ne smatram to fascinantnim, to je moje telo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Z. A.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike