Ako planirate da kupite kaput, ovih šest modela je hit sezone, a veoma su elegantni i topli

07.10.2021

10:40

0

Kaput diktira jesenji i zimski stajling

Ako planirate da kupite kaput, ovih šest modela je hit sezone, a veoma su elegantni i topli
Profimedia - Copyright Profimedia

Nijedan modni komad ne oblikuje jesenji i zimski stajling kao kaput. Bilo da se radi o elegantnom, sportskom ili minimalističkom modelu, trendovi kaputa za sezonu pred nama uključuju stilove za svačiji ukus, ali i džep

Temperature su polako ali sigurno počele da se spuštaju, pa je krajnje vreme da krenete u potragu za pravim kaputom za kasnu jesen i zimu, za modelom koji će vas grejati, ali i ulepšati svaki stajling tokom narednih meseci.

Vrlo trendi prošiveni kaputi, modeli s kaišem u struku, kaputi oštrih krojeva izrađeni od veštačke kože – izbor je zaista veliki, a ovo je šest najvažnijih trendova sezone za koje nije nužno izdvojiti veliku svotu novca, a sjajan izgled je zagarantovan

Prošiveni kaputi
 

Klasični prošiveni kaputi u dugim verzijama ove sezone zavladali su modnim pistama, a sada su se prelili i na ulice. Ovi modeli dokazuju kako trendi model kaputa i te kako može istovremeno biti jako topao, ali i elegantan.

Kaputi s kaišem u struku

 

 

Klasika koja čak i ne mora izgledati klasično. Ovaj model vrlo lako je nosiv uz sportski stajling i patike, ali i elegantnu dnevnu kombinaciju. Kaputi ovog kroja zaista su bezvremenskog stila, a ove sezone zaista ne možete pogrešiti s ovim must have modelom, a favoriti modnih profesionalaca su modeli u bež i smeđoj boji, ali i boji kamilje dlake.

Kaputi u jarkim bojama

 

 

Kaputi u jarkim, šarenim bojama obeležiće hladnu sezonu pred nama. Deluju poput doze dobrog raspoloženja i odmah vraćaju osmeh na lice. Nesumnjivo podižu svaku kombinaciju i s ovim modelima ne možete proći nezapaženo.

Kaputi kockastog kroja
 

Ove sezone kaputi kockastog kroja koji vešto ističu, ne napadno već vrlo stilski doterano, deluju vrlo elegantno. Ako ste sumnjičavi oko kockastog kroja, ne brinite: bit ćete pošteđeni siluete osamdesetih. Svakako, ovaj kroj vizuelno izdužuju gornji deo tela i daje vrlo šik dodir, savršen i za kancelarijski stajling.

Kaputi od veštačke kože
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasha Mei (@sasha.mei)

Jedan od najvažnijih trendova 2021. godine kada je reč o kaputima definitivno su modeli od veštačke kože. Bilo u crnoj, smeđoj boji ili čak šaren – kaputi od veštačke kože ove sezone odlično se slažu sa svakim stilom i stajlingom koliko god jednostavan bio i pretvara ga u privlačan outfit.

Tople, predimenzionirane jakne
 

Kaputi su tajno oružje protiv niskih temperatura i ružnog vremena, posebno za one koji loše podnose hladnoću. Sličan prošivenom kaputu, ovaj model je većih dimenzija, omogućuje da potpuno „utonete“ u njegovu mekoću, ali zato nije ništa manje elegantan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Z. A.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike