Devojka koristila skup serum za rast trepavica, a one su onda počele da rastu, i rastu, i bujaju (VIDEO)

17.09.2021

19:21 >> 19:25

0

Autor: Z. A.

Iznenađujuće dejstvo kozmetičkog preparata

Devojka koristila skup serum za rast trepavica, a one su onda počele da rastu, i rastu, i bujaju (VIDEO)
Copyright Printscreen: TikTok/hudabeauty

Za dugim i zdravim trepavicama čezne skoro svaka žena. Pa neke nanose nekoliko slojeva neke fensi maskare, neke stavljaju veštačke kad god imaju specijalnu priliku, ima i žena koje se odluče na ekstenziju jer žele Bambi pogled svakoga dana, dok se jedna grupa odlučuje za serum za rast…

Šta, trepavice mogu da porastu? Da, da!

A mogu li da budu predugačke?! Mogu i to.

Jedan video sa TikToka to dokazuje.

Devojka je na TikToku pokazala šta se desilo kada je koristila serum za rast trepavica i rezultati su, u najmanju ruku, zabrinjavajući!

Printscreen: TikTok/hudabeauty

„Najbolji serum ikada“, napisala je ona u šali uz video na kom se vidi kako su joj trepavice izgledale pre i posle tretmana.

@hudabeautyWhat is this stuff? 😱 @kamrynwilloughby #hudabeauty #foryou #foryoupage #beauty #lashes #growthserum♬ Sunny Day – Ted Fresco

Navodno je reč o serumu koji košta više od 100 evra, i garantuje duge i bujne trepavice. Ova devojka je dobila nešto nalik paukovim nogama! Jesu duge, ali deluju i uvrnuto debelo, a počele su i da se nepravilno kovrdžaju. „Morala sam malo da ih ošišam”, priznala je ona, piše najžena.rs.

Printscreen: TikTok/hudabeauty

U komentarima se ljudi iščuđavaju i pitaju je šta joj je ovo trebalo jer su joj trepavice bile lepe i pre ovakvog tretmana koji sigurno nije zdrav.

čitajte i ovo

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike