Šest jesenjih trendova za koje bi trebalo da znate, kako kažu poznati

19.09.2021

14:20 >> 14:28

0

Ovo godišnje doba pruža nam priliku da se poigramo modnim kombinacijama, a slavni nas inspirišu kako

Šest jesenjih trendova za koje bi trebalo da znate, kako kažu poznati
Copyright Profimedia

Jesen je pred vratima i već možemo da osetimo miris bundeva i čajeva. Dok neki žale što više neće moći da nose sandale, mi se radujemo kul kaputima i šik pantalonama.

Ukoliko vam je potrebna inspiracija, samo pogledajte zvezde – i to zvezde uličnog stila, da budemo jasni.

pročitajte još

Ispostavilo se da je plejada poznatih nosila iste jesenje trendove koje definitivno vredi iskoristiti kao inspiraciju.

U konkurenciji za najupečatljiviji trend sezone imamo šest kandidata. Velike, „begi“ farmerke i preveliki blejzeri ravnog kroja favorizuju zvezde kao što su Kajli Džener i Rijana, dok su Zoi Kravic i Lejdi Gaga prigrlile trend vrtoglavih platformi i minijaturnih torbica.

Na sceni su se pojavili i jedna rokerska silueta i neočekivani akademski komad odeće.

Ukoliko želite da osvežite svoj orman pred početak nove sezone, razmislite o ovih šest trendova. Već su ih odobrile zvezde, tako da kada ih obučete možete da zamislite da ste holivudska diva.

Velike „begi“ farmerke

Veliko, veće, „begi“! Emili Ratajkovski, Kejti Holms i Rijana već su prošetale široke „begi“ farmerke. Uklopite široke farmerke sa uskom majicom i konkretnim detaljima, kao što su čisto bele patike ili čvrsta kožna torba.

Profimedia

Vrtoglave platforme

Da li ste spremni da ponovo nosite štikle? Olivia Rodrigo, Ariana Grande i Lejdi Gaga popele su se nebu pod oblake. Platforme su nove cipele za izlaske. Uklopite ih sa uskom haljinom ili šarenim hulahopkama za dodatni retro efekat.

Profimedia

Minijaturne torbice sa drškom

Umanjite probleme sa mini torbom u koju mogu da stanu samo telefon i labelo. Doja Ket, Paloma Elseser i Zoi Kravic prošetale su male torbe sa drškom kao savršen završni detalj odevne kombinacije. Najbolji deo? Mogu da se nose i preko dana i uveče.

Zoe Kravic, Profimedia

Oštri, kockasti blejzer

Direktor, ali modni: Kajli Džener, Bela Hadid i Hejli Biber pokazale su nam koliko kul može da bude poslovni stil sa prevelikim blejzerom ravnog kroja. Uz ovaj ogromni komad ukombinujte pripijenu haljinu ili dobro skrojene pantalone, aktn-tašna po potrebi.

Rokerske kožne pantalone

Možda niste rok zvezda, ali zašto se ne bi tako oblačili: Irina Šajk, Bili Ajliš i Kardi B su u kožnim pantalonama. Ali kako da kombinacija izgleda inovativno? Ukombinujte ih sa jednostavnom belom majicom i štiklama, majicom sa čipkom ili kožnim korsetom.

Profimedia

Prsluci

Recimo da je ovo štreber-šik. Rosalija, Dua Lipa i Kendal Džener dokazale su da prsluci mogu da budu kul. Da ne bi izgledali kao profesor matematike, ukombinujte ih sa džombastim čizmama, farmerkama sa visokim strukom ili sa šarenom torbom, piše Vogue.

Kendal Džener, Profimedia

pročitajte još

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike