Vira Vang - žena koja ne stari otkrila svoju tajnu: Ima 71 godinu, isklesane trbušnjake i jednu neobičnu naviku

26.11.2020

11:45 >> 09:43

0

Poznata dizajnerka uzburkala javnost svojim objavama na mrežama

Vira Vang - žena koja ne stari otkrila svoju tajnu: Ima 71 godinu, isklesane trbušnjake i jednu neobičnu naviku
Copyright Profimedia

Poneti njenu haljinu u Holivudu stvar je prestiža, a slavna kreatorka Vira Vang do sada je obukla mnoge svetske zvezde, što za crveni tepih, što za njihova intimna slavlja. Iako ona svoj dizajn stavlja u prvi plan, sada je svetsku pozornost privuklo nešto drugo. A to je neverovatan izgled ove dame koja ima 71 godinu.

Naime, bilo je dovoljno da Vira podeli nekoliko fotografija koje su nastale u periodu samoizolacije u Majamiju, pa da ceo svet komentariše njenu figuru na početku osme decenije.

Na jednoj od fotografija ona pozira u sportskom grudnjaku i belom teksas šortsu brenda Palm Angels. Sigurno ni vi nećete primetiti njen autfit već isklesane trbušnjake na ovoj fotografiji.

A njena tajna nije u gvozdenoj disciplini, kako biste posumljali.

Profimedia

-Rekla bih da to radim sporadično. Sporadično je savršena reč – rekla je ona o svojim navikama u vežbanja i dodala – Mislim, u mladosti sam bila sportista. Bila sam umetnička klizačica u Sjedinjenim Državama i plesačica u Balanchine School of American Ballet. Kada provedete prvih 16 godina svog života fizički angažovani, to ostaje. Uz to postoji i mišićno pamćenje.

Kao ključnu stavku svog životnog stila, kreatorka je izdvojila spavanje, ali i jedan neobičan detalj.

-San je ključan za preživljavanje upravljanja kompanijom i vaspitavanje dvoje dece. Mislim da ne bih mogla da postojim bez dobrog sna. Moram da se odmorim jer smatram da me to regeneriše. Dakle, spavanje je vrlo veliki deo toga, a tu je i votka. Sjajno je kada se možete opustiti uz koktel – priznala je.

Saznaj više:

Mi ne verujemo da on može da ostari: Prepoznajete li državnika sa fotografije?

Slavna šminkerka otkrila kako se šminkala vanvremenska ikona stila – princeza Dajana (VIDEO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike