Legendarne modne kombinacije Keri Bredšo u kultnoj seriji

26.11.2020

12:55 >> 11:55

0

Ne znamo da li se pojavila modno razigranija serija od tada

Legendarne modne kombinacije Keri Bredšo u kultnoj seriji
Copyright Profimedia

Serija koja je slavila život, ljubav, seks i prijateljstvo četiri žene, na brojne načine pomerila granice i srušila tabue, afirmisala je glavnu junakinju Keri Bredšo, koju tumači Sara Džesika Parker, u modnu ikonu.

Ovu titulu ona uspešno nosi i po završetku serije, a ceo svet kopira njena modna izdanja i upija modne savete. I dalje su sve oči uprte u njene stajlinge, a njena ljubav prema cipelama nije prestala ni po završetku omiljene serije. Tako je pre nekoliko dana slavna glumica obišla svoju prodavnicu obuće u Njujorku, pa čak i lično uslužila nekoliko mušterija.

Profimedia

Godine jesu prošle, a pojedina izdanja iz serije “Seks i grad” i dalje su neprevaziđena, a godinama se pričalo o ekscentričnoj venčanici sa tirkiznim perom u kosi, kada je trebalo da se uda za svog gospodina Zverku. I svi pamte uplakanu Keri, koja na pitanje, šta ti je to na glavi, odgovara – It’s a bird!

Zato vam danas donosimo neka od legendarnih izdanja kolumnistkinje Keri Bredšo koja su osvojila svet.

1. Bela balerina – suknja od tila u kojoj se Keri pojavljuje u uvodnoj špici 6. sezone, oduševila je mnoge dame, a najzanimljivija stvar jeste da je slučajno kupljena za samo 5 dolara u maloj prodavnici polovne robe.

2. Elegantna azurno – smaragdna haljina od tila sa potpisom modne kuće Versace, gde se Keri u njoj raduje povratku Aleksandra Petrovskog i svojoj prvoj noći u Parizu, možda je jedan od najboljih Haute Couture komada tokom celog serijala!

3. Da li se sećate kako je vetar podigao suknju našoj heroini ne dozvoljavajući joj da mirno uživa u šetnji Njujorkom? Ovde je Keri nosila bledo ljubičasti džemper firme Club Monaco, ekskluzivnu prugastu haljinu dizajnera Nanette Lepore, Chanel jaknu i ovo je jedan je od najomiljenijih stajlinga celog tima stilista!

Profimedia

4. Podizanje mnogo buke oko haljine od novina koju je kreirao John Galliano za Christian Dior nemoguće je ne uključiti na ovoj listi. Ovu haljinu je Keri nosila kada se sastala sa Natašom, suprugom “Zverke” da se izvini za svoju tajnu ljubavnu aferu sa njenim suprugom.

5. Prugasti pariski outfit glavnog lika postao je oličenje hrabrosti i istančanog ukusa. Crno-belu haljinu, kreirala je dizajner Sonia Rikiel, a srećna Keri sija u pozadini Ajfelovog tornja. Šta bi moglo biti romantičnije, nego da ste u gradu ljubavi sa nekim koga volite, dok ste obučene u modernoj prugastoj haljini sa velikim cvetom na grudima?

6. Ovo izdanje je jednostavno nemoguće ignorisati. Kostimograf je uspela da kombinuje u jednom outfitu masovni grudnjak, kaki pantalonama, torbu u boji breskve i plavičastu maramu. Ali, u tome se krije prava slika o voljenoj njujorškoj novinarki.

Možda vas zanima: Najskuplja haljina iz serije „Seks i grad“: Nosila ju je Keri Bredšo, a sada je prodata za 119.000 dolara!

7. “Zaboravljeni džemper” Roberto Cavalli koji je Keri slučajno iskopala u svom ormaru i nikada nije bila u stanju da baci, nije se desilo samo na filmu, već i u stvarnosti. Ovo je možda najdirljivija modna scena.

8. Niko ne zna da nosi luksuznu haljinu Oscar de la Renta kao što to čini Keri Bredšo. Pogotovo ako je to “McDonald’s”. Ali, zaista nije bitno gde nosite magičnu pink haljinu visoke mode, ako vas za ruku drži poznati umetnik Aleksandar Petrovski.

9. Od svih odevnih komada, ekskluzivna venčanica Keri Bredšo nas je ostavila bez daha. Haljinu je kreirala Vivienne Westvood, a veliko azurno pero u kosi bilo je pravi ukras za gospođu Big.

Profimedia

10. Ovu odevnu kombinaciju kopirale su žene širom sveta – krem odelo Ralph Laurena, roze bluza sa finim belim prugama i čvrsta crna originalna kravata sa blistavim brošem.

11. Romantičnu smaragdnu haljinu jednostavno ne možete da ne volite: haljina sa misterioznim obrascima, svetliji duži ogrtač, kožne cipele sa visokim potpeticama, pojas sa nitnama i torba u obliku Ajfelove kule – Timmy Woods. Torba je uzgred, omaž gradu koji je okupio ljubitelje.

12. Neprevaziđen stil i smele kombinacije u stilu 80-ih ponovo su oživele u filmu zahvaljujući kostimografu Patriciji Field – pink mini haljina povezana je sa bajkerskim crnim pojasom sa nitnama i prozračnim nizom bisera.

13. Predivna i raskošna ljubičasta suknja zaista je bila deo jedne večernje haljina. Ali kostimograf je odlučio je da uradi stvari na svoj način: haljina je pretvorena u suknju i dodata je čuvena majica sa natpisom J’Adore Dior 8. U ovoj suknji Keri se viđa sa svojim bivšim ljubavnikom, Ejdanom tokom svog boravka u Indiji.

Saznaj više:

Kad Sara Džesika Parker drži čas mode, svi slušaju: Uvek nosi pantalone s forom koja izdužuje figuru

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike