Svetske zvezde mokre do gole kože: Kiša i grad uništili reviju godine (FOTO/VIDEO)

02.09.2021

06:28 >> 07:33

0

Autor: I.Pavlović

Dok su se neki tiskali ispod kišobrana, Dženifer Lopez je pobegla čim je kiša počela da pada

Svetske zvezde mokre do gole kože: Kiša i grad uništili reviju godine (FOTO/VIDEO)
Copyright Printscreen/ YouTube/ Almost

Brojne svetske zvezde među kojima su Dženifer Lopez, Dženifer Hadson, Hajdi Klum, Šeron Ston, Monika Beluči, Kris Džener i Kortni Kardašijan  su proteklog vikenda uživale u reviji slavnog modnog dvojca Dolce&Gabbana koji je priredio spektakularan šou u magičnoj Veneciji.

Svetski mediji su pisali o slavnim licima i vrhunskim kreacijama, no malo ko je spomenuo nevreme koje je zadesilo učesnike finala ovog događaja.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, iznad Trga svetog Marka otvorilo se nebo, a na društvenim mrežama ubrzo su se pojavili snimci koji pokazuju nastali haos. Vremenska nepogoda u obliku obilne kiše i grada veličine lešnika zadesila je i Kortni Kardašijan koju je Ema Vejmaut primila pod kišobran, a bila je tu i Helen Miren koja se s Vin Dizelom sakrila ispod žute kabanice.

– Ne mogu da prestanem da gledam sve ovo i smejem se. Nisam tamo, samo gledam izdaleka – napisala je pevačica Lili Alen kojoj se sve učinilo vrlo zabavnim no neki nisu delili isto mišljenje – Dženifer Lopez snimljena je kako odlazi s revije čim je kiša počela.

Printscreen/ Instagram/ lilyallen

PROČITAJTE JOŠ:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike