Svi žele kapute koje Nikol Kidman nosi u hit seriji „Slom“

27.11.2020

14:06 >> 20:18

0

Autor: Z. A.

Nema ih u prodavnicama, ali sigurno možete da nađete slične

Svi žele kapute koje Nikol Kidman nosi u hit seriji „Slom“
Copyright Profimedia

U novoj hit seriji HBO-a „Slom“ igraju zvezde Nikol Kidman i Hju Grant, ali prava zvezda te mini-serije jeste odeća, tačnije kaputi koje nosi terapeutkinja Grejs Frejzer koju tumači Kidmanova. Zahvaljujući kostimografskim rešenjima Signe Seijlund, ona pažnju privlači svojim zanimljivim stilom odevanja u boho maniru.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI I: Tajna vitke linije Nikol Kidman: Zahvaljujući jednoj dijeti, i u 53. godini ima savršeno telo

Većina komada koja se našla u seriji, a nosi ime nekog poznatog brenda više ne može da se kupi. Poput metalik haljine sa „Givency“ potpisom, čija je cena 7.577 evra!

Najveći broj scena prve sezone ove hit serije snimljena je na ulicama Njujorka, na kojima je lik Grejs Frejzer, koji tumači 53-godišnja oskarovka, odskakala svojim stejtment modelima kaputa.

Kao što je slučaj s brojnim visokobudžetnim serijama, njeni kaputi delo su renomiranih dizajnerskih brendova i samim tim nedostupni običnim smrtnicama, ali ukoliko poželite u svojoj kolekciji u ormaru imati kapute koji neodoljivo podsećaju na one kakve je nosila Grejs, možda možete naći nekoliko jeftinijih alternativa u high street prodavnicama.

Čak i ako dosad niste imali priliku da pogledate novu seriju, sigurno ste naleteli na izdanje Nikol u zelenom kaputu. Ovaj kaput, koji teži sedam kilograma, kreiran je isključivo za lik Grejs, a osim bojom ističe se posebnom vrstom materijala koja ponekad izgleda zgužvano ili ukrašen uzorkom.

Visina, stas, razbarušena kovrdžava kosa u crvenkastim pramenovima, aristokratsko držanje i bledilo australijske filmske dive učinili su od ovog komada zvezdu serije.

Profimedia

ČITAJTE I: Legendarne modne kombinacije Keri Bredšo u kultnoj seriji

Sedeći na listi pamtljivih kaputa Grejs Frejzer jeste plišani model u bordocrvenoj boji koji izgleda posebno primamljivo za nošenje u prazničnoj sezoni. Ovaj kaput delo je poznatog talijanskog brenda „Max Mara“, a brojni brendovi nude njegove jeftinije alternative.

Profimedia

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: tportal.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike