Važan je oblik, ali i boja torbe, ako želimo da privučemo novac i izobilje u svoj život

05.01.2021

19:19 >> 16:51

0

Autor: K. Obradović

Izobilje je česta tema feng šuija, a koliko ćete imati novca zavisi i od toga kakva vam je torba

Važan je oblik, ali i boja torbe, ako želimo da privučemo novac i izobilje u svoj život
Unsplash/Tamara Bellis

Već ste više puta slušali o tome koje biljke privlače novac, šta treba da imate u novčaniku i u kući da biste otvorili put izobilju. A da li ste znali da je važno i kakva vam je tašna ako želite da imate više novca u životu.

Postoji najsrećniji oblik

Da li znate da postoji verovanje da bi tašna trebalo da bude određenog oblika kako bi privlačila novac.

U pitanju je oblik nalik starinskoj vreći za novac – dole je šira, a gore uža, što znači da se u njoj “gomila” novac, a ne da iz nje izlazi.

Važno je da bude u srećnoj boji

Ako želite više sreće odaberite crvenu, za više novca i uspeha u poslu neka vaša tašna bude crna, zelenu birajte za nove novčane uspehe, a ukoliko baš želite metalik tašnu, zlatna privlači dobru energiju izobilja, a srebrna luksuz.

Profimedia

Obavezno je zatvarajte i to ne samo zbog lopova

Uvek kupujte tašne koje mogu čvrsto da se zatvore, “opuštene” tašne koje se vezuju vezicom ili jednim dugmetom nisu srećan izbor.

Posvetite joj pažnju

Obavezno na kraju dana iz njen izvadite zgužvane maramice, fiskalne račune ili bilo šta drugo što ste tokom dana ubacili unutra, a zapravo vam nije potrebno.

Pročitajte još

Šta kvari dobru energiju?

Nikada je ne stavljajte na pod, to se i u Kini, kao i kod nas, smatra lošim znakom. Na taj način, “dozvoljavate” drugim ljudima da gaze vaše bogatstvo.

Važno je da tašna bude cela i bez oštećenja! Čak i ako je jako volite, nemojte je više nositi ako se vidno izgrebala, postava se iscepala ili na njoj postoji fleka.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mondo

TAGOVI: