Geni su čudo: Unuka Grejs Keli postala zaštitno lice "Šanela"

13.01.2021

14:55 >> 14:03

0

Princeza Šarlot Kaziragi, ćerka je Karoline od Monaka i pokojnog Stefana Kaziragija

Geni su čudo: Unuka Grejs Keli postala zaštitno lice "Šanela"
Copyright Profimedia

U novu godinu modna kuća “Šanel” ulazi sa novim zaštitnim licem. Nova ambasadorka i zvanični predstavnik ovog brenda biće Šarlot Mari Pomelin Kaziragi, ćerka Karoline od Monaka i pokojnog Stefana Kaziragija, inače unuka slavne Grejs Keli.

Setom vanvremenskih fotografija objavljena je ova saradnja. Snimanje se odvijalo među prekrasnim i živopisnim pejzažima Monaka, njene rodne kneževine, u kojoj je lepa princeza peta po naslednom redu, a autori reklamne kampanje bili su legendarni dvojac fotografa Inez van Lamsverd i Vinud Matadin. Fotografije su snimali kako danju, tako i noću, a kadrovi su rađeni i u crno-beloj tehnici ali i u boji.

Šarlot je predstavila kolekciju proleće/leto 2021. Za mesto snimanja odabrana je Villa La Vigie u Monaku. Ovu vilu je dugi niz godina iznajmljivao bivši kreativni direktor “Šanela” Karl Lagerfild, koji je bio blizak prijatelj sa Šarlotinom majkom Karolinom.

Profimedia

-Scensko snimanje na istim lokacijama i noću i danju bilo je polazna tačka kampanje, a u kadrovima je izgledalo da Šarlot oscilira između sna i stvarnosti – rekli su fotografi.

Ranije, zvanično od 2011. godine, Šarlota je bila zaštitno lice brenda “Gucci” koji je za nju izrađivao specijalnu opremu za jahanje. Ona se u junu 2019. godine udala za svog dugogodišnjeg partnera fruncuskog filmskog producenta Dimitrija Rasama, a tada su svi zapazili ogrlicu koju je nosila na venčanju. U pitanju je “Kartije” ogrlica koja je pripadala njenoj baki Grejs Keli, na koju je tog dana neodoljivo podsećala.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike