Zahvaljujući samo jednoj navici Dru Barimor je skinula 20 kilograma

17.01.2021

13:50 >> 14:08

0

Glumica je godinama vodila bitku sa viškom kilograma

Zahvaljujući samo jednoj navici Dru Barimor je skinula 20 kilograma
Copyright Profimedia

Ona ne krije da je gurman, te da teško odoleva masnoj i teškoj hrani. Ipak, u 45. godini može da se pohvali savršenom figurom, ali priznaje da put do idelane linije nije bio nimalo lak.

-Kao neko ko izuzetno voli masnu i tešku hranu, bilo mi je teško da se naviknem na novi režim ishrane, ali danas sa 20 kilograma manje osećam se bolje nego ikada. Definitivno je vredelo – priča ona.

Za svog ličnog trenera za kog ne krije da mu duguje zahvalnost kaže da ju je bukvalno izlečio.

– Marni Alton mi je pomogla. Izlečila me. Ohrabrila me da nastavim dalje kada sam osetila da gubim snagu i volju. Kada sam promenila samo jednu naviku i umesto da ležim i gledam film, to vreme iskoristila za vežbanje, kilogrami su počeli da nestaju – iskrena je glumica.

Dru je redukovala ishranu, ali je uverena da je najveću transformaciju doživela zahvaljujući redovnim treninzima koji se sastoje iz tri segmenta – kardio vežbe, vežbe snage i istezanje. Ova tri koraka su neophodna u toku svakog treninga kako bi se sagorele masne naslage, oblikovali vretenasti mišići i sprečile upale.

Profimedia

-Ponekad trenig izgleda ovako: Pustimo glasnu muziku i igramo. Ples sagoreva veliki broj kalorija, a vrlo je zabavno – kaže Dru.

Ona vežba 3 puta nedeljno po 40 minuta. Iako joj to nije omiljeni deo dana, priznaje da se nakon završenog treninga oseća mnogo bolje, kako fizički, tako i psihički.

Bilo je potrebno vreme da bi promena bila vidljiva i savetuje da se svako ko želi da smrša naoruža strpljenjem.

-Napredak se dešava u milimetrima, a ne u miljama, to sam naučila od svoje instruktorke i to me motiviše da nastavim dalje. Pronašla sam ravnotežu i osećam se odlično. Trebalo mi je 45 godina da shvatim da niko ne može biti savršen, ali bolje ikad nego nikad.

Što se ishrane tiče, ne drži se rigoroznih dijeta, ali se trudi da jede zdraviju i laganiju hranu. Nekad bi pojela hamburger ili picu, a danas je to neko meso i dosta povrća.

Takođe, unosi dosta tečnosti u organizam i naglašava da je to izuzetno važno.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: stil.kurir.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike