Nov muški trend: Svi bi da nose bradu u obliku majmunovog repa

25.01.2021

21:20 >> 13:48

0

Autor: Z. A.

Iz nekog razloga se ova brada muškarcima baš sviđa

Nov muški trend: Svi bi da nose bradu u obliku majmunovog repa
Copyright Pexels

Godina samo što počela, a već se čini da ni 2021. neće biti mnogo običnija od 2020. Nakon šamana s kapom sa rogovima u američkom Kongresu, sada su pred nama slike muškaraca koji su odlučili da oblikuju svoju bradu i brkove tako da podsećaju na rep majmuna!

Ovako oblikovane brkove i bradu prvi je imao američki igrač bejzbola Majk Firs još u septembru 2019. On je to učinio da bi zabavio svoje saigrače iz tima Oukland Atletiks. Već tada su neki muškarci napravili svoju verziju brkova i brade u obliku majmunskog repa, a ovaj trend je stekao nove poklonike početkom 2021. Mnogi korisnici društvenih mreža su nedavno podelili svoje fotografije sa ovom bizarnom frizurom i ohrabrili su svoje prijatelje da učine isto, piše citymagazine.rs.

boredpanda.com

boredpanda.com

boredpanda.com

boredpanda.com

Razlog tome verovatno leži u činjenici da mnogi ljudi sada rade od kuće i ne moraju da se sređuju kao nekada kada su redovno išli na posao. Mnogima je doduše i dosadno u situaciji kada zbog pandemije korona virusa najveći deo svog slobodnog vremena provode u svom domu.

možda će vas zanimati i

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike