Kamala Haris kao influenserka: Sada sve žene žele da nose bele bisere

26.01.2021

16:05 >> 14:29

0

Autor: Z. A.

Biseri su uvek u modi, ponekad su samo malo više moderni, a to je upravo sada

Kamala Haris kao influenserka: Sada sve žene žele da nose bele bisere
Copyright Profimedia

Od dana inauguracije, Kamala Haris, nova potpredsednica SAD, uvela je trend bisera, koje nosi već 35 godina, pa je ta elegantna ogrlica deo njenog poslovnog, decentnog stila. Iako su biseri često u trendu, ova žena pojačala je njihov status ultimativnog šik modnog dodatka, pa su sada moderni razni modni dodaci ukrašeni perlama.

Biserna ogrlica detalj je za sve generacije: nosile su ih naše bake koje su znale da cene luksuzne detalje, ikone stila poput Odri Hepbern, Koko Šanel i Ledi Di, a danas ih obožavaju mlade devojke retro stila.
Biseri već neko vreme nemaju onaj „granny look“, iako su zadržali utisak klasike i jednostavnosti.

Ogrlice od belih bisera atraktivan su detalj za razne zvanične sastanke i komunikaciju, a savršene su i kao stajling nekoj haljini ili svečanijoj kombinaciji, ali mogu biti i deo smelih i avangardnih stajlinga.

Kamala Haris već godinama nosi bele, ali i crne perle, uglavnom uz kostime i odela.

Uz biserne ogrlice, u trendu su i modni dodaci poput bisernih torbica.

 

Biseri su i na odeći, neke od kreacija deluju vrlo avangardno i teatralno. Za ljubiteljke klasike, tu su fini džemperi s belim detaljima. Ovi detalji dolaze i u varijanti s drugim nakitom, devojke poput Điđi Hadid nose ih na boho način.

Bisere nepravilnog oblika vole ljubiteljke boho i hipi stila. Za utisak glamura, dodajte par zlatnih ogrlica ovoj jednostavnoj kombinaciji.

Ne deluju svi biseri klasično, kreativke ih nose sa zihernadlama. Umesto jedne ogrlice, birajte više njih, predlog je nekolicine dizajnera ove sezone.

možda će vas i ovo zanimati

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike