Zbog njih nam pedesete izgledaju privlačno: Svetske zvezde koje su ove godine napunile famoznih 50

01.12.2020

11:50 >> 11:46

0

Ako imate strah od godina samo pogledajte njih

Zbog njih nam pedesete izgledaju privlačno: Svetske zvezde koje su ove godine napunile famoznih 50
Copyright Profimedia

Kad smo bili mali pedesete su nam izgledale kao ozbiljne godine. Lagano se vremena menjaju, pa ste sigurno čuli da su sada tridesete nove dvadesete i tako redom. I ako imate strah od godina, dovoljno je da pogledate slavne koji su ove godine napunili famoznih 50, a i dalje izgledaju fenomenalno.

Ne znamo da li je za njih vreme stalo ili su tehnologija i kozmetologija toliko napredovali, tek na njima se godine uopšte ne primećuju. Štaviše, neki izgledaju i bolje u ovom, slobodno možemo reći, zlatnom dobu.

Na ovoj listi ima mnogo glumaca, tu su manekenke i pevačice. Neki su optuženi za neumereno korišćene botoksa, poput glumice Lare Flin Bojl. Naime, ona je 24. marta napunila 50 godina, a već neko vreme je bije glas da preteruje sa operacijama, te da se zbog njih potpuno izobličila. Ali da se ne lažemo, ova glumica je daleko od prosečne pedesetogodišnjakinje u Srbiji.

Profimedia

E, sad postoje dame koje su ove godine napunile 50, a čak ni mediji koji ne štede i vole da tranžiraju slavne, njima ne mogu da nađu manu. Tu prednjače Klaudija Šifer i Naomi Kempbel.

Klaudija je cifru zaokružila 25. avgusta, a ova manekenka anđeoske lepote, za svoj 50. rođendan je dobila lutkicu sa svojim likom, svoju Barbiku odevenu u dve njene kultne odevne kombinacije.

Profimedia

Možda joj se narav može zameriti, ali izgled nikako. Naomi Kembel ne prestaje da radi i dalje je jedna od najpoželjnijih na modnim pistama. Svojevremeno je dobila nadimak Crna pantera, a na ovoj dami godine se ne primećuju. Rođendan je proslavila 22. maja, otkrivena je slučajno na ulicama Londona kada je imala 15 godina, a već decenijama se ubraja među najprepoznatljivije supermodele.

Naomi Kembel Profimedia

Možda im izgled nije pomogao da se probiju na velikom platnu, ali svakako ga imaju. Na listi su i trojica momaka od 50 godina, ozbiljni frajeri i još ozbiljniji glumci. To su Met Dejmom, Itak Hok i Vins Von.

Profimedia

Met je rođendan proslavio 8. oktobra, a ovaj zgodni dasa je i otac 4 ćerke. Njegov kolega Itan Hok (6. novembar 1970.) se pored glume oprobao i kao reditelj, scenarista i književnik. Nedavno je tumačio lik Nikole Tesle u filmskom ostvarenju “Tesla.”

Profimedia

Vins Von je u martu napunio 50, a još pamtimo njegovo hapšenje od pre dve godine kada je vozio pod uticajem alkohola, a potom pružao otpor policiji zbog čega je i uhapšen.

Profimedia

Kada već govorimo o glumcima, ne možemo da zaboravimo ni čuvenu Nikitu za kojom je ludela cela Srbija krajem devedesetih. Prelepa australijska glumica Peta Vilson napunila je 50 godina pre nekoliko dana, tačnije 18. novembra.

Profimedia

Ove godine, tačnije 29. aprila, 50 je napunila i Uma Turman, glumica koja je najpoznatija po ulozi u filmu “Kill Bill,” koju je dobila na poklon od reditelja Kventina Tarantina. Ova dama je pričala da je bila žrtva vršnjačkog nasilja kao dete, a inače je vrlo društveno angažovana.

Profimedia

Saznaj više:

Šeron Stoun i sa 62 godine izgleda kao model i uživa u poziranju

Muž joj platio da izgleda kao Barbika

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike