Trik zaljubljenica u modu: Jedan detalj pretvara stari kaput u stajliš komad

06.02.2021

15:20 >> 13:37

0

Autor: Z. A.

Ne odlažite stari kaput na tavan

Trik zaljubljenica u modu: Jedan detalj pretvara stari kaput u stajliš komad
Copyright InstaIngram: @street_style_paris

Stari kaput ti se čini prestar, odnosno ne baš moderan za nošenje? Nemojte ga se još rešiti! Naime, ovaj jednostavan i genijalan trik će tvoj izgled podići na nov viši stilski nivo

Kako bi naš izgled bio moderan, ne treba nam uvek potpuno nova garderoba. Često je dovoljan mali preokret – i vaši omiljeni komadi odeće blesnuće novim sjajem. To se takođe odnosi na krajnji must have u hladnijim mesecima: kaput!

Svi imamo barem jedan dobar kaput obešen u ormanu, pa čak i ako vam se trenutno ne čini baš modernim, trebalo bi dvaput razmisliti zaslužuje li da ga odložite na tavan. Modne influenserke imaju najjednostavniji mogući trik za „modernizovanje“ kaputa.

Nova čarobna reč na modnom nebu glasi: kaiš! Pomoću kaiša možete vrlo brzo promeniti svoj izgled na nov, viši stilski nivo i dočarati siluetu peščanog sata.

Na vama je hoćete li za podlogu koristiti jednostavni vuneni kaput ili klasični trenčkot. Kaiš je taj koji privlači poglede. XXL kopča, nitne ili kaiš u obliku lanca – sve što želite je dopušteno! Ako ne želite nešto napadno, možete uzeti uski, predugački kožni kaiš i ležerno ga povezati.

Osim toga, neće samo kaputi dobiti modernu nadogradnju jednostavnim dodavanjem kaiša. Sakoi, jakne ili pelerine takođe su dobrodošli za ovu kombinaciju ove sezone.

Manje je više

Ako odaberete „statement varijantu“ s upadljivim kaišem, svakako bi trebalo s njim uskladiti ostatak odeće. Predimenzionirani nakit, blistave čizme i torbice s uzorcima brzo se čine prenapadnima i čine izgled nemirnim. Umesto toga uzmite kvalitetne osnove, a ostalo prepusti remenu. Ako pak preferirate jednostavnu varijantu, preostali dodaci mogu biti malo upadljiviji. Kao što je to često slučaj sa svime, manje je više. Ukoliko sumnjate, uvek uklonite dodatak – umesto da nabacite previše.

možda će vas i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike