Popularni šef Gordon Remzi izvređao kolegu koji je na biftek stavio nutelu: „Ti si idiot...“

20.03.2021

13:50 >> 14:03

0

Autor: Z. A.

Nisam mogao da prestanem da se smejem, ipak je to Gordon Remzi, a svi znaju kako lud može biti, kaže kuvar Tosta na napad

Popularni šef Gordon Remzi izvređao kolegu koji je na biftek stavio nutelu: „Ti si idiot...“
Copyright Printscreen: gordonramsayofficial

Poznati britanski kuvar i zvezda kulinarskog šoua „Master Chef“ Gordon Remzi često online komentariše razne kulinarske objave i recepte, a jedna od njegovih najpopularnijih objava je o nuteli na skupom i cenjenom komadu japanske vagi (wagyu) govedine.

– Nutela na vagi govedini? Ozbiljno?! Mora da se šališ. Kakav idiot! – započeo je Remzi svoj TikTok video koji je pregledan više od 31 milion puta.

Reakcija je to na talijanskog kuvara Gustava Tostu, koji je pod imenom @realguge na TikToku napisao da je njegov „nutela vagi“ govedina samo jedan od njegovih brojnih neobičnih eksperimenata s biftekom, koji su ga i proslavili

– Nisam mogao prestati da se smejem, ipak je to Gordon Remzi, a svi znaju kako lud može biti – opisao je Tosta svoju reakciju na napad Remzija, za kojeg kaže da je „činjenično prava kulinarska zvezda“.

Tosta, piše Insider, zaista biftek sprema sa svim što se može zamisliti: od gazirane vode i putera od kikirikija do majoneza ili ananasa. Inspiraciju za biftek s nutelom dobio je, kao i za mnoge druge recepte, od svojih 2,58 miliona YouTube pretplatnika, koji su od njega tražili da napravi eksperiment s jednim od najskupljih komada mesa na svetu.

@gordonramsayofficial

#duet with @realguga Nutella on Waygu? Seriously!! You idiot Nutella sandwich 🤦‍♀️🤯 #fyp

♬ Yummy – Justin Bieber

– Više mi je YouTube pretplatnika napisalo da obožavaju nutelu i odreske, pa zašto ih ne bismo kombinovali, tako sam odlučio i to da isprobam – kaže Tosta, čiji je kratki TikTok video brzo privukao pažnju popularnog Remzija.

Ipak, dodaje i da se malo i zabrinuo zato što kuvar koji je zaradio Mišlenove zvezdice nije shvatio da je njegov nutela biftek samo eksperiment.

– Nikako taj recept ne preporučujem! – kaže Tosta. – Bilo je jako zabavno praviti ga jer se kroz eksperimente uči i nikad ne znate kakvog je nešto ukusa dok sami ne probate – dodaje, te napominje kako će „zvezdi ’Master Chefa’ drugi put pokazati šta zna“.

– Bio bih bolji od njega – kaže Tosta. – A opet, ko zna, ipak je to Gordon Remzi!

možda će vas i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: večernji.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike