Ovim potezom Kejti Peri je oduševila sve žene na svetu i zato joj skidamo kapu

07.12.2020

18:05 >> 17:38

0

Slavna pevačica pokazala da nije sve idealno posle porođaja

Ovim potezom Kejti Peri je oduševila sve žene na svetu i zato joj skidamo kapu
Copyright Profimedia

Šoubiz industrija je surova i očekuje da žene uvek izgledaju savršeno. Čak i kada izlaze iz porodilišta pošto su na svet donele svoju decu.

Ipak, postoje hrabre dame koje prkose pravilima i pokazuju da nije sve idealno. Jedna od njih je i Keti Peri kojoj zbog ovog poteza aplaudiraju sve žene na svetu.

Naime, Keti je prvo objavila seriju fotografija na kojima izgleda sjajno i glamurozno, a potom je podigla svoju jaknu i pokazala šta ima ispod.

Profimedia

Tako je otkrila tajnu svoje dobre linije svega nekoliko meseci posle porođaja. Zapravo njeno prvo dete sa glumcem Orlandom Blumom, ćerkica Dejzi Dav Blum rodila se 25. avgusta ove godine.

A da oporavak teče lagano kako i treba, pokazao je steznik u boji kože koji nosi na ovoj fotografiji.

Ona je već uspela da oduševi sve svoje pratioce kada je samo nekoliko dana posle rođenja ćerkice pokazala kako izgleda njen stomak.

Profimedia

Tada je pevačica na Instagram storiju objavila fotografiju na kojoj pozira u donjem vešu na kojoj se vidi postporođajni stomak.

Keti se slikala u ogledalu i pozirala u gaćicama i grudnjaku, a onda je istakla da je iscrpljena. Slikala se bez šminke, sa masnom kosom i izgledala je veoma bledo i umorno.

– Svaka čast na iskrenosti i hrabrosti, pokazuješ realnu sliku, tako je svima nama – komentarisala je jedna obožavateljka.

Printscreen

A sada ponovo aplauz za ovu hrabru pevačicu koja je svim damama pokazala da nema razloga da očajavaju zbog viška kilograma odmah posle porođaja.

Saznaj više:

Mišel Fajfer više nije plavuša. U 62. izgleda bajno i ne želi da ostari kao voštana figura

Zbog njih nam pedesete izgledaju privlačno: Svetske zvezde koje su ove godine napunile famoznih 50

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike