Izgubila uloge i plaćala penale: Glumica završila sa crnim trulim nosem posle loše odrađene operacije

13.04.2021

21:21 >> 15:55

0

Autor: K. Obradović

Posle šest meseci uspela je da sklopi nagodbu sa klinikom koja ju je upropastila

Izgubila uloge i plaćala penale: Glumica završila sa crnim trulim nosem posle loše odrađene operacije
Printscreen

Gao Liu (24) doživela je pravu noćnu moru kada je odlučila da se podvrgne operaciji nosa na jednoj klinici. Glumica iz Kine posle neuspešne intervencije završila je na dvomesečnom lečenju u bolnici zbog čega je ozbiljno trpeo njen posao, a nos joj je ostao trajno oštećen.

Ona je na mrežama podelila fotografije svoje operacije od pre šest meseci na kojima se vidi njen nos koji je na vrhu crn i izgleda kao da je truo.

Hirurg koji je obavljao rinoplastiku nije imao adekvatne kvalifikacije da izvodi ovu proceduru i kada joj je upropastio nos, suspendovan je.

Klinika za plastičnu hirurgiju kažnjena je sa 5.410 funti (oko 6.200 evra) zato što je dozvolila nekvalifikovanom licu da operiše.

Glumica je ispričala da je operacija bila u neimenovanoj klinici u gradu Guangzhou u Kini i to 29. oktobra prošle godine.

Prilikom njene prve posete gospođici Liu je savetovano da se podvrgne presađivanju hrskavice i to tako što bi joj se iz uveta ona prebacila u nos da bi postigli željeni oblik.

Printscreen

Ona se nije bavila samom procedurom, niti hirurgovim kvalifikacijama, dodajući da je donela lošu odluku na osnovu preporuke prijatelja.

Posle operacije dva meseca je provela u bolnici, a sve to dovelo je do toga da izgubi brojne filmske i TV uloge, kao i da plaća penale zbog prekršenih ugovora.

Na kineskim društvenim medijima njeni pratioci su izrazili razočarenje zbog blage kazne koju je klinika dobila smatrajući da je preblaga i da neće uticati na promene u bezbednosti kada je praksa plastične hirurgije u pitanju.

Detalji njene nagodbe sa klinikom nisu javno objavljeni.

A za nagrađivanu glumicu i nekoga ko je smatran zvezdom u usponu u filmskoj industriji u Kini, ovo je napravilo ozbiljan zastoj u karijeri.

pročitajte još

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti