Ozbiljna cifra, a oni ozbiljno dobri: Holivudski zavodnici i slavne lepotice koji su u ovoj godini napunili 60

09.12.2020

11:45 >> 10:05

0

Za njih su godine samo broj

Ozbiljna cifra, a oni ozbiljno dobri: Holivudski zavodnici i slavne lepotice koji su u ovoj godini napunili 60
Copyright Profimedia

Ne možemo reći da na njihovim licima i telima godine nisu ostavile traga jer 60 je ozbiljna brojka. Međutim, moramo im priznati da za svoje godine izgledaju odlično, a mnogima su godine donele dozu ozbiljnosti i u karijeri.

Poduža je lista holivudskih zavodnika koji su ove godine napunili 60. Ova brojka ni trunčicu im nije oduzela na šarmu, a da li su pronašli eliksir mladosti ili je do genetike i održavanja, tek ovi momci izgledaju sjajno.

Neka listu otvori poznati latino zavodnik Antonio Banderas. On je 60 napunio 10. avgusta ove godine, a do 2015. godine bio je u braku sa Melani Grifit sa kojom ima ćerku Stelu. U međuvremenu je ostvario zapažene filmske uloge, a Antonio će zauvek ostati upamćen kao Zoro i po kultnom filmu “Desperado.”

Profimedia

Sledeći glumac koji je dočekao leto šezdeseto je Hju Grant. Brojku je zaokružio 9. septembra ove godine. Važio je za večitog neženju dok se 2018. godine venčao Anom Eberštajn. Imao je brojne zapažene uloge, a ne možemo da ne pomenemo poslednju u seriji “Slom” kada je maestralno odigrao doktora ubicu.

Profimedia

Čuveni agent Foks Molder napunio je 60 godina i to 7. avgusta. Američki glumac Dejvid Duhovni koji se proslavio ulogom u “Dosijeu iks,” a kroz karijeru pratile su ga i brojne kontroverze, poput one da je išao na odvikavanje od zavisnosti od seksa.

Profimedia

Još jedan šmeker svetskog glasa, čovek za kojim je ludela Madona, napunio je 60. Glumac Šon Pen nikada nije bio lepotan, ali ono što ne može da mu se ospori su harizma i šarm. Zato je i osvajao i brojne lepotice, a Šarliz Teron ga je svojevremeno ostavila jer kaže da je bio džangrizav. Dve nedelje pre svog 60. rođendana, koj je bio 17. avgusta, Šon Pen je oženio 28-godišnju Leilu Džordž sa kojom je od 2016. godine u vezi. To mu je treći zvaničan brak, posle Madone i Robin Rajt.

Profimedia

On je filmski superheroj, a zdrav stil života se itekako vidi i kada se napuni 60. Žan-Klod van Dam jedan je od omiljenih junaka, još od filmova “Krvavi sport,” “Lavlje srce,” “Univerzalni bokser,” “Kikbokser…” Nedavno smo pisali da poznati glumac nije samo junak koji spašava ljude, već je uspeo da spase i jednu čivavu. Moramo da pomenemo i njegovo druženje sa našom pevačicom Draganom Mirković i njenim suprugom Tonijem. Ona mu je uputila čestitku za rođendan.

Profimedia

A posle holivudskih šmekera, vreme je da pređemo na dame. I među njima ima onih koje su proslavile jubilarni rođendan. Tako je crvenokosa filmska diva Džulijen Mur pre svega nekoliko dana, 3. decembra, napunila 60. godina. Njena bogata karijera, 2015. godine krunisana je Oskarom za najbolju žensku ulogu u filmu “Still Alice.”

Profimedia

I njena koleginica Deril Hana, istog dana je proslavila svoj 60. rođendan. Poznata je po ulogama u filmovima “Kill Bill,” “Blade Runner,” “Splash”. Zgodna plavuša oduvek je mamila uzdahe jačeg pola, a slomila je srce Džeksonu Braunu, Dejvidu Blejnu i Džonu Kenediju Džunioru. Prvi put se udala pre dve godine i to u tajnosti za muzičara Nila Janga koji je zbog nje ostavio suprugu Pegi posle 36 godina braka.

Profimedia

Saznaj više:

Zbog njih nam pedesete izgledaju privlačno: Svetske zvezde koje su ove godine napunile famoznih 50

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike