Sofija Vergara u pantalonama za koje „kritičari“ kažu da je stara za njih: Da li žena posle 50. treba da nosi farmerke?

03.05.2021

19:19 >> 09:22

0

Autor: Z. A.

Mogu li godine biti prepreka da nosite neki komad odeće?

Sofija Vergara u pantalonama za koje „kritičari“ kažu da je stara za njih: Da li žena posle 50. treba da nosi farmerke?
Profimedia

U teoriji, odeća ne poznaje starosnu granicu. Uz malo promišljanja i pažljivog stilizovanja svaki odevni komad može se kombinovati na primeren i zanimljiv način i zato godine ne bi trebalo da budu prepreka za nošenje odeće koju volimo.

Međutim, kada su posredi pripadnice lepšeg pola, često čujemo komentare kako su prestare da bi nosile određene komade.

Upravo se to dogodilo i Sofiji Vergari. Prelepa 48-godišnja Kolumbijka trenutno snima 16. sezonu šoua „America’s Got Talent“ i na posao često odlazi u farmerkama.

Nije tajna da Sofija obožava skini modele, ali među omiljenim su joj i ležernije pocepane boyfriend farmerice. Takav model obukla je za jedno od poslednjih snimanja, ali već je prethodno snimljena na ulici u pocepanim farmerkama.

Profimedia

Njen odabir nije se svideo pojedinim korisnicima društvenih mreža koji smatraju da takve farmerice nisu za žene njene životne dobi.

Sofija Vergara Profimedia

„Odavno je prestara za njih“, komentarisala je jedna korisnica Instagrama. „Kad vidim stariju ženu u poderanim farmerkama, odmah pomislim da ne može prihvatiti svoje godine“, dodala je druga.

Prema rezultatima nekoliko online anketa, žene generalno ne bi trebalo da nose farmerke nakon 50. godine života, nezavisno od toga kakav je model posredi. Za pocepane farmerke granica je još rigoroznija, učesnici tih anketa smatraju da ne bi trebalo da ih nosi niko stariji od 30 godina.

Sofija Vergara sigurno ni sekundu svog vremena ne bi posvetila razmišljanju o tim „pravilima“, a farmerica se nema zašto odreći kad u njima izgleda apsolutno fantastično.

Da li vi mislite da je žena nakon 50. stara za farmerke?

možda će vas i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi