Mama Irina Šajk i njena ćerkica Lea modno usklađene u vanvremenskim mantilićima

14.05.2021

14:20 >> 14:49

0

Autor: Z. A.

Manekenka kaže da je otkrila modu tokom pandemije

Mama Irina Šajk i njena ćerkica Lea modno usklađene u vanvremenskim mantilićima
Copyright Profimedia

Ruska manekenka Irina Šajk svaki slobodan trenutak provodi s ćerkicom Leom iz veze s holivudskom zvezdom Bredlijem Kuperom. Proslavljena manekenka koja je ostvarila impresivnu karijeru uvek je dobro obučena, a čini se da je ljubav prema modi prenela i na svoju četvorogodišnju mezimicu.

Irina se uputila u šetnju s plavokosom slatkicom koju odgaja s Bradlijem, uprkos prekidu veze i veridbe, te su su svi primetili kako su se dve stajliš dame odlično uskladile.

Baloneri su neprolazni modni klasik koji svaka trendseterka ima u ormaru i dobra su modna investicija pa ne čudi da ih mnoge slavne zaljubljenice u modu, poput Andželine Džoli, obožavaju i rado nose u brojnim prilikama.

Profimedia

Lepa brineta izgledala je prelepo u elegantnom baloneru (Boss) i ravnim sandalama s kaišićima istog brenda dok je njena jedinica bila preslatka u istoj, dečjoj verziji balonera, suknjici od ružičastog tila, čarapama boje senfa, srebrnim baletankama na kopčanje i trendi ribarskim šeširićem s prepoznatljivim uzorkom Burberryja.

Irina je svoj dnevni look upotpunila kosom podignutom u rep, sunčanim naočarima Ray-Ban i sivom zaštitnom maskom.

Profimedia

Inače, u jednom intervjuu 35-godišnja Ruskinja otkrila je da je zbog pandemije postala sklonija modnom eksperimentisanju.

Profimedia

– Pre sam uglavnom nosila tamne boje, ali sad primećujem da mi, kad odenem nešto u boji, to podigne raspoloženje – rekla je poznata manekenka.

Profimedia

Profimedia

možda će vas i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: tportal.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike