Kristalna haljina voditeljke Evrovizije Niki de Džeger krije važnu poruku

21.05.2021

14:20 >> 10:06

0

Autor: Z. A.

Haljina je ručno rađena 200 sati

Kristalna haljina voditeljke Evrovizije Niki de Džeger krije važnu poruku
Copyright Profimedia

U drugoj polufinalnoj večeri Pesme Evrovizije devojke iz grupe „Hurricane“ plasirale su se u finale ovogodišnjeg takmičenja i imale veoma upečatljiv nastup. Osim nastupa i toaleta učesnika, i  Niki de Džeger (25), vrlo popularna jutjuberka koja ove godine vodi Evroviziju u Roterdamu, privlači veliku pažnju. Ova svetska zvezda među šminkerima sinoć je nosila efektnu haljinu koja nosi određenu poruku.

Niki, koja je prošle godine priznala svetu da je transrodna osoba, zablistala je u toaleti brenda „Maison The Faux“, koja je bila ukrašena roze, plavim i belim kristalima, a to su boje transrodne zastave. U izradu haljine utrošeno je 200 sati ručnog veza.

„Biće mi čast da na haljini sutra predstavim boje trans-zastave“, napisala je Niki na Instagramu uoči drugog polufinala.

Ona više od deceniju ima svoj kanal na YouTubu, gde deli savete o šminkanju, a gde je prati skoro 14 miliona ljudi, dok njeni tutorijali imaju skoro 1,5 milijardi pregleda.

Niki je otkrila da je transrodna u januaru 2020. godine u emotivnom YouTube videu pod nazivom „Izlazim“. Ona je imala tranziciju sa 19 godina i objasnila je da je znala da je žena od malih nogu.
Rekla je: „Otkad sam se rodila, uvek sam mislila da sam devojčica i jednostavno nisam mogla da shvatim zašto imam kratku kosu ili zašto moram da nosim pantalone i majicu ili zašto ne mogu nosim haljine. I igrala sam se sa lutkama, svašta sam radila s lakom za nokte. Sve na meni bilo je ženstveno. Mama je odmah znala ili da sam gej ili da će moja životna priča biti drugačija.“

možda će vas i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: popbuzz.com

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike